Turf Grass oplysninger

August 8

Turf Grass oplysninger

Gartnere bør være bekendt med typen græs græs, som de forsøger at vokse. Uden nogen oplysninger, kan din græsplæne nedgang i sundhed fra forkert kulturelle praksisser eller miljømæssige faktorer. Hver række græs græs har specifikke behov. Græs er opdelt i cool-sæson græs og varm-sæson græs. Cool sæson vokser i efteråret og foråret, mens varme-sæson græs begynder voksende i slutningen af foråret.

Cool og varme sæson Turf sorter

Cool-sæson turf typer dyrkes primært i det nordlige USA. Disse typer omfatter fescues, bluegrasses og ryegrasses. Gartnere bliver generelt plante disse græsser i de tidlige falder. Varm-sæson græs typer som St. Augustine græs, Bermuda, zoysia og tusindben er begrænset til dyrkning i de sydlige regioner, fordi de ikke kan tåle cool jordtemperaturer. De fleste gartnere plante varm-sæson græs i slutningen af foråret, eller når truslen om frost har bestået.

Måder at plante

Du kan plante græs af sod, stik, kviste eller frø. Sod er en populær måde at plante græs, fordi gartnere kan dække nøgne jord inden for timer for at opnå frodige søger græstørv. Det er imidlertid den dyreste metode. Kviste er græs vinger og rødder, der kan plantes i jorden meget gerne stik. Stik kommer i flatbeds som flerårig blomster, og gartnere kan lave huller i deres gård til udplantning deres stik. Græsfrø er den billigste metode til plantning græs græs. Gartnere skal gå gennem velrenommerede forhandlere for et reduceret antal ukrudtsfrø i taskerne græs frø.

Jordens pH-værdi

Alle græs typer har deres egne specifikke pH sortiment, som de har brug for til at absorbere den jord næringsstoffer. For eksempel, foretrækker centipede græs et område, der er sure fra 5,0 til 6,0. Hvis centipede græs er vokset over 7.0, vil den begynde at misfarve og nedgang i sundhed. Du skal udføre en jord pH test på græsplænen hvert år for at sikre, at det er inden for det korrekte område. Kalk er anvendt til sure jord og svovl anvendes til jord, der er for basisk.

Udvalg

At vælge den rigtige græs type at vokse kan gøre eller bryde dig chancen for at have frodige græs. De fleste græs behov mindst seks timer fuld solskin hver dag til at vokse, selv om nogle typer som St. Augustine græs kan dyrkes i skyggefulde områder. At vide, hvor meget solen din værftet modtager hjælper dig når picking græs. For gartnere, der ikke kan afsætte nok tid hver uge til deres værftet, er der mange sorter, der er lav vedligeholdelse, såsom Svingel blandet yards eller rajgræs yards.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com