Tuscany flise & sten

August 5

Tuscany flise & sten

Toscanske køkken, badeværelser og toscanske-inspireret hjem udsmykning er bliver set oftere end nogensinde før. Varm farvepalet og brug af naturlige materialer og teksturer er tiltrækkende for mange mennesker på forskellige niveauer. Toscanske sten og fliser gøre brug af både naturlige materialer og farver oftest ses i landskabet.

Toscanske flise farve

Alle toscansk udsmykning hængsler omkring flere farver. Grøn, rød, guld, terracotta og blå ses i næsten alle toscanske hjem og design. Farver er trukket fra landskabet og de naturlige materialer bragt ind i hjemmet. Mens mange toscanske fliser er lavet af naturlige materialer, følge de fliser, der er glaseret og bruges på borde, bordplader og backsplashes resten af den toscanske farveskema.

Toscanske Natursten fliser

Toscanske Natursten fliser er lavet af de materialer, der ofte findes i nærheden. Disse omfatter marmor, kalksten, skifer og granit. Ofte, anvendes den samme sten overalt i hjemmet. Dette omfatter belægninger på gulve, vægge, bordplader og udendørsbrug.

Toscanske fliser

End stenfliser er den mest hyppigt ses flise i Toscana terracotta. Terracottafliser er dannet af rød ler og kan stå almindeligt, blinkede i ovn til at give dem dybere, mørkere farver, eller glaseret i forskellige farver. Ligesom Natursten fliser anvendes terracottafliser ofte i hele hjemmet.

Mosaikker

Mosaik fliser har været brugt i århundreder som et dekorativt element indendørs og ud. Mosaik fliser kan bruges alene eller i kombinationer, der producerer billeder, vægmalerier og andre detaljer. Materialerne, der anvendes til at danne mosaikker omfatter sten, porcelæn, glas og glaserede terracotta.

Toscanske fliser teksturer

Toscanske fliser er ofte groft med en stor tekstur. Dette omfatter naturlige, kløft skifer fliser, tumlede marmor og kalksten og håndlavede terracottafliser. Den naturlige variation i både farve og tekstur i disse produkter hjælper med at give toscansk design, sin varme og appel.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com