TV-familieværelse renovering idéer

January 7

TV-familieværelse renovering idéer

TV-familieværelse er typisk det største underholdningscenter i husstanden. Renovere dit til at passe din families personlighed, interesser og behov. Uanset om du som regel bruge pladsen til familie filmaften, eller foretrækker en sporty eller kitschede tema for blot hænge ud, kan et personlig rum være en uudtømmelig kilde af underholdning for alle.

Oprette en hjemmebiograf

Omkostningerne ved at designe en hjemmebiograf kan godt være det værd, i betragtning af de besparelser, der kunne realiseres fra ikke længere udgifterne på dyre teatre. Home biografer vil fungere specielt godt for kældre, fordi kældre er allerede temmelig mørkt. Tilføje et stort fladskærms TV på forsiden af værelse, sammen med surroundlyd. Du kan flytte i theater stole, der kan købes fra secondhand butikker og steder, eller du kan blot bruge dit eget komfortable sofa og stol. Komplet look med en popcorn maskine og din favorit indrammet filmplakater.

Åbne en familie-venlig Sports Bar

Set-up pub borde og stole, med et fjernsyn oppe i hjørnet. En væg bar kan bruges til underholdende når voksne kommer eller være fyldt med springvand sodavand, juice og snacks familie nætter. Tilføje en vildt plads med en pool bord og dart bord. Gøre rummet personlige med et skilt, der læser: Johnson familie Sports Bar eller Johnson familie Sports Grill.

Retro ballade rum

Med teknologi og design farende frem, tage et skridt tilbage i tiden med en 'er-inspirerede ballade værelse. Fastsætte shag tæppe, sætte tapet og installere en farvet glas lys armatur. Outfit værelse med comfy ærtepose stole og chokolade brune læder sofaer. Dekorere med lavalamper og endnu et bordfodbold bord. Selvfølgelig, ønsker du sandsynligvis stadig ikke at sjuske med teknologi. Vælge moderne fjernsyn---selv HD tv---der er specielt modelleret efter retro design.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com