TV-stue møbler ideer

December 30

TV-stue møbler ideer

Moderne TV eller medier værelser er et centrum for aktivitet i mange hjem. At skabe en afslappet stemning kan opnås gennem passende møbler valg. Først overveje, hvilken type af fjernsyn du har eller planlægger at købe. Er det en fladskærm, der kan placeres på væggen? Er det en ældre model, der skal være anbragt i en underholdningscenter? Afgørende TV-placering til optimal visning og komfort er vigtigt før køb eller arrangere eksisterende møbler.

Underholdnings-centre

Designet specielt til fjernsyn og spil-konsoller, kan underholdning centre hus og beskytte din elektronik, DVDs, medier og spil konsoller. Vælge fra en bred vifte af stilarter, som moderne, traditionelle, Middelhavet og land. Træ valg spænder fra fine hårde træsorter til nødlidende pine. Metal og glas mediecentre låne en moderne og sofistikeret føler, at dit værelse. For et renere udseende, vælge et center med døre, der kan lukkes, når tv'et ikke er i brug. Overveje størrelsen på dit værelse før du køber — et stort mediecenter vil overvælde et lille værelse.

TV klædeskabe

En TV armoire fungerer godt i et lille rum. Eftermontering en antik for at holde et fjernsyn og anden elektronik, eller købe en reproduktion til at matche din stil. Ligesom med underholdning centre, kommer klædeskabe i mange stilarter, skoven og pletter. Klædeskab skaber et effektivt middel til at skjule rod.

Indbyggede brugerdefinerede funktioner

Surround et storskærms-tv med åbne reoler og glas front-døre til hus dvd'er, spillekonsoller og anden elektronik og holde dem støvfri. Et stort rum, strække indbygget fra gulv til loft. For mindre lokaler, vælge en mindre TV og design. Pletten træ for at tilføje rigdom til et værelse, eller male hvidt til en ren og moderne føler.

Siddepladser

Plys sectionals dækket i slidstærk microfiber gøre for en komfortabel seeroplevelse. Par dem med overdimensionerede osmannerne at give mulighed for at strække. Tilbagelænet sofaer og stole tilbyder individuel komfort og fungerer godt i et større rum. Theater siddekrog med rokkende eller tilbagelænet mekanismer og bygget i drik bakker er tilgængelige stykke til at passe næsten enhver værelse størrelse.

Ekstra lagerplads

Skjul ekstra dvd'er, cd'er og kaster i opbevaring osmannerne eller kuber. Hvis dit TV er vægmonteret, placere en lav slyngede konsol med døre og cubbies nedenfor for meget nødvendige lagerplads. Beboelse-bedømmelseskomite kabinet kan blive stablet sammen med en åben skærm media center at skjule rod og ledninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com