Tween pige værelse ideer

March 10

Tween pige værelse ideer

Tweens er fanget i en kamp mellem at give slip på lille-pige interesser og forsøger at finde ud af, hvad det betyder at være en teenager. Smag vil ændre hurtigt og ofte, så det er vigtigt at faktor der i ethvert værelse design. Hvis du ønsker at designe omkring en yndlings film, sanger eller karakter, købe let udskiftelige tilbehør såsom plakater og pyntepuder, der kan blive kastet når tween ændringer hendes sind om hvad er cool i denne uge. Og hvis du ønsker dit barn at være tilfreds med slutresultatet, være sikker på, du konsultere med hende fra begyndelsen af projektet.

Prikker

Bedre boliger og haver antyder du holde fire ting i tankerne, når du planlægger en tween værelse makeover: bruger dristige farver, glemme alt om et tema, give din tween nogle siger i projektet og faktor i nogle "tilholdssted" rum. Punkteret Tween rummet på sin hjemmeside bruger dristige farver på væggene og sætter flere stænk af farve i rummet med applikere prikker. Brug en ensfarvet quilt og accessorize med punkterede sengetøj og mønstrede puder. Sætte en stol eller sækkestol i det ene hjørne til at oprette et sted til din tween pige "chill" af sig selv eller chatte med sine venner.

Hej værelse

Designer Kim Hrasky siger hun ønskede at skabe et rum, som folk ville hilse med "Nå, Hej værelse." Der er historien bag Hej rummet for Tweens spillet på bedre boliger og haven hjemmeside. Dette værelse bruger dristige farver og geometriske mønstre til at skabe en tween rum, der kan arbejde i år. I stedet for en traditionel seng har værelse en oversize daybed, der kan bruges som en søvn plads og tilholdssted område. Suspenderet hjørne skrivebord og hængende stol holde det nemt at vakuum. Metal klimaanlæggets bruges som wainscoting til et funky look.

Spille favoritter

Ved nu, kan din datter være gammel nok til at have udviklet en stærk interesse i sport, musik eller dyr, der ikke sandsynligvis vil ændre når som helst snart. Hvis det er tilfældet, gør rummet særligt til hende ved at indarbejde denne interesse i din udsmykning tema. Webstedet udsmykning Teen soveværelser tyder på mange måder du kan gøre det ske, og nogle af webstedets ideer til drenge fungerer godt for piger, også. Designe omkring en yndlingsfarve ved dekoration i forskellige nuancer, teksturer og mønstre med tilbehør i en kontrasterende farve for nogle pizzazz. Gå med en sports motiv ved hjælp af en gammel skab til reoler og at smide puder fra team t-shirts. Gøre en dyr indretning med brug af zebra print puder, leopard beanbag stole, animalsk plakater og udstoppede dyr. Opnå en strand tema med kølige farver og shell design eller en haven look med applikere blomster og daisy smide puder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com