Type af borehoveder til aflytning ahorn træer

February 14

Type af borehoveder til aflytning ahorn træer

En specialiseret borehoved for aflytning ahorn træer er normalt unødvendige--du muligvis allerede en smule i samlingen værktøj, der vil arbejde. Typisk, størrelsen af bit er enten 5/16" eller 7/16", fordi disse standardstørrelser af spiles tilgængelige. Drill bit karakteristika og vejrforholdene bestemmer hvorvidt et borehoved vil gøre en levedygtig kandidat til aflytning af dine ahorn træer.

Leder borehoved - 5/16" eller 7/16"

Ligesom sit navn, vil denne bit føre an i boring når træet er frosset eller har tykke bark beskyttelsen af den. Skarp punkt og tyk design af bit vil gøre tappe et udfordrende træ meget lettere. Leder borehoveder har typisk lavvandede fløjter, at holde fast bit struktur robust under boring pres.

Universal borehoved - 5/16" eller 7/16"

Universal borehoveder er for mindre udfordrende træer i mildere betingelser. Smule, selv er ikke så tyk som leder bits, men stadig bevarer en stærk bit kerne til at modstå boring pres. Fløjter af disse bits er meget dybere, udtrække mere ahorn spåner da det går. Disse bits vil ofte have en skrue tip til at hjælpe smule gennem bark, men det er ikke nødvendigt.

Andre karakteristika af et borehoved til aflytning ahorn træer

Bortset fra en stærk og stiv design, skal drill bit være skarpe. En skarp skærkant på bit vil give dig en renere kede af aflytning hul, hvilket betyder mindre spåner og burs, der potentielt kunne holde op for strømmen. Enhver smule du beslutter at bruge for aflytning skal også rengøres og steriliseres, fordi det vil være i kontakt med hvad vil forhåbentlig være indtages som ahornsirup senere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com