Type af flise til brug for den forreste kant af en køkken bordplade

October 20

Type af flise til brug for den forreste kant af en køkken bordplade

Countertop kant materialer tilføje et færdigt udseende til udsat counter overflader og beskytte den imødegå kant fra hyppige bumpe og skubbet. Kant flise profiler og figurer varierer efter design af den imødegå flise arbejde og tykkelsen af køkkenbordet. Uanset om du leder for kringlet udskåret, dekorative kant fliser eller utilitaristiske kantning, en oversigt over køkkenbordet kantning materialer kan du vælge et produkt, der passer til både dit budget og æstetisk design.

Køkkenbordet Trim

Udtrykket "køkkenbordet trim" generelt henviser til fliser med to færdige ansigter, der mødes i en 90-graders vinkel. Top ansigtet af en bordplade trim flise sidder flush og plan med køkkenbordets overflade fliser, kaldet "felt fliser." Bunden ansigt af en bordplade trim flise strækker sig nedad, vinkelret på felt-fliser til at dække kanten af køkkenbordets substrat eller base. Hjørnet af standard køkkenbordet trim fliser danner en lidt hævet rand; denne højderyg danner en indesluttet counter overflade og forhindrer væsker breder sig den imødegå kant. Mange flise fabrikanter producere køkkenbordet trim stykker til at matche feltet fliser. Men disse specialiserede trim stykker koster mere end standard køkkenbordet fliser.

Bullnose flise

I byggefagene refererer udtrykket "bullnose" til en afrundet kant. Bullnose fliser har en finish-kvalitet, afrundet kant på mindst én side. Tile setters brug bullnose flise sammenholdt med andre kantning materialer til at skabe en færdig kant på flise bordplader. For eksempel, den afrundede side af en bullnose flise danner hjørnet af en countertop kant, og en separat trim stykke danner lodrette overfladen af den countertop kant.

Speciale flise Trim

Speciale flise trim omfatter dekorative køkkenbordet trim stykker, bullnose fliser og flade fliser. Mange flise stykker beskrevet som "molding" fliser er egnet til køkkenbordet kantning. Fælles typer af specielle trim omfatter blyant støbning og reb støbning. Både blyant og reb trim funktion indviklede mønstre eller distribuerede kanaler. Installeret under en standard bullnose flise udsatte, afrundet kant, danner speciale trim en dekorativ, lodrette kant til en køkken bordplade.

Alternative Trim materialer

Alternative trim materialer omfatter flere typer af metal, plast og træ trim, der effektivt dækker og beskytter en countertop kant. Ligesom bordplade trim flise, består de fleste alternativ trim af to ansigter, der mødes i en 90-graders vinkel. Men alternative køkkenbordet trim er tilgængelige i lange strimler, ofte flere feet i længden. I modsætning til køkkenbordet trim flise, den horisontale ansigt af en flise kant stribe typisk tillægger undersiden af tælleren og de lodrette ansigt strækker sig opad for at oprette et hegn-lignende kant rundt felt fliser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com