Type af olie til en John Deere plæneklipper

May 17

Heavy-udstyr producent John Deere er kendt for sin holdbarhed og varemærke gul og grøn markeringer. Virksomheden har specialiseret sig i gården essentials, f.eks. traktorer, men også tilbyder et komplet sortiment af græsplæne vedligeholdelse maskiner, der spænder fra små push slåmaskiner til ridning traktorer. Trods deres robuste ry, som alle gas-drevne motor, er ordentlig olie påkrævet; uden det øges risikoen for skade på motoren.

Deere mærket

John Deere selskab tilbyder en linie af olier og motor smøremidler formuleret til brug i sine produkter. Typisk sælges på John Deere detail-centre, hjem forbedring centre, farm supply og isenkræmmere, er selskabets Turf-Guard olie en mulighed for ejerne af sin ridning plæneklippere og push slåmaskiner. Turf-Guard er rangeret som havende klasse-4 viskositet; Dette betyder, at olien udfører godt i både høje og lave udendørs temperaturer af omløb hurtigere cyklus. Turf-Guard er tilgængelige i standardiseret 10 og 15 vægte; at vælge mellem dem er afhængig af jobbet og plæneklipperen.

30 vs 40

Turf-Guard er formuleret for gas-drevne og lysere diesel-drevne motorer fælles i de fleste af John Deere Græsslåmaskiner. For motorer, der kører ved temperaturer mellem-4 grader Fahrenheit, anbefales Society of Automotive Engineers-rated 10W-30. Slåmaskiner, der kører ved temperaturer i dette interval er push plæneklippere og de fleste små ridning traktorer. Kommercielle slåmaskiner – den større form som operatør stande, normalt anvendes af professionelle anlægsgartnere – er normalt diesel-drevne og køre-4 grader Fahrenheit højere end 122 grader. Hvis du ejer disse slåmaskiner, anbefaler selskabets hjemmeside enten en 10W-40 eller 15W-40.

Diesel

Dem, der har diesel-drevne motorer på deres større John Deere Græsslåmaskiner har et valg: enten gå med Turf-vagt eller købe Plus-50 olie til deres maskiner. Plus-50 er rangeret på at have 0W, eller nul vægt, en særlig formulering, at selskabet hævder blokke skadelige interne oxidation og reducerer olie slam og sediment indskud. Selskabet hævder også, at brændstoføkonomi er steget med næsten 3 procent frem for sit standard 15W-40 udbud. Plus-50 er beregnet til diesel slåmaskiner kun.

Advarsel

Motorer i John Deere udstyr ikke i modsætning til andre gas eller diesel-drevne motorer: de har brug for olie for at forhindre varme friktion, hvilket kan forårsage interne komponenter til at smelte og smelte sammen. Mens ejere kan sikkert købe Deere-brand olie, enhver motorolie, der er anført i den samme vægtklasse vil være tilstrækkeligt. Rutinemæssigt kontrollere din plæneklipper oliereserver og skifte olie mindst én gang hver sæson for at forlænge levetiden på motoren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com