Type af pander til brug på en kogeplade

November 3

Komfur toppe kommer i flere stilarter, og at vælge en ordentlig pan vil afhænge af dets egnethed til en bestemt type af toppen. Kokke har en række valgmuligheder, når de beslutter, hvilke typer af pander til brug. Sammensætning af pander, varme ledeevne og andre karakteristika vil spille en rolle i at finde den rigtige pan, ret brændeovn toppen og højre bruge.

Rustfrit stål

Rustfrit stål pander indeholder et element af jern, men vil ikke rust, takket være brugen af legeringer som nikkel og krom. Ledningsevne af varme er begrænset med rustfrit stål, så det er ofte brugt over en kerne af kobber eller aluminium til at forbedre sin evne til at opvarme tilfredsstillende. Rustfrit stål kan undertiden udvikle Hotte steder. På grund af nikkelindholdet af, rustfrit stål kan ikke anbefales til folk med nikkel allergier, men det er sjældent. Fødevarer, der er høj i syre kan over tid, pit rustfrit stål. Disse pander virker godt på spole, gas og solid-disk brændere. Hvis bunden af rustfrit stål pan er helt flad, er det også velegnet til keramisk glas-top brændeovne så godt.

Aluminium

En stor dirigent af varme, aluminium rangerer højt i pan konstruktion til komfuret top brug. Mange af disse er specielt behandlet ved en proces kaldet anodization at hærde overfladen, forsegle aluminium at reducere udvaskning og tilføje en nonstick overflade for nem oprydning. Sure fødevarer kan være kogt i anodiseret aluminium med ingen grubetæring eller udvaskning. Tilføje en Teflon eller lignende belægning yderligere reducerer stikning af mad. Aluminium gryder anbefales for coil, gas eller solid-disk komfur toppe, og hvis bunden af gryden er flad, det virker godt på et keramisk komfur.

Støbejern

Den næsten uopslidelig klippefast pan er en af de mest holdbare. Det er ikke ualmindeligt for disse pander til at være gået i arv gennem flere generationer af kokke. De kræver omhyggelig krydderi til reducere stikning og at forsegle støbejern overfladen, men hvis plejes, denne overfladebehandling kan vare så længe på panden. Hvis det er fjernet ved hjælp af skrappe rengøringsmidler eller madlavning sure fødevarer, det er let reseasoned. Sure fødevarer kogt i støbejern vil have en stigning i jernindhold i maden. Støbejern er anvendt med succes på alle brændere undtagen glas cook toppe.

Glas

Glas køkkentøj omfatter specielle gryder og pander til komfur madlavning. De lede varme med stor effektivitet, til det punkt, at sænke temperaturen er foreslået, når du bruger den. Varme bevarelse er også mærkbar, når en gryde kogende væske fjernes fra brænderen men stadig bobler for lidt. Disse glas pander er ekstremt hårdt og slidstærkt. I nogle typer, det materiale, der anvendes til fremstilling af pan er gennemsigtig, og mad kan iagttages overalt i madlavning proces. Dette viser sig mere effektiv end pander hvis låg skal ophæves lejlighedsvis, mister varme. Denne type af køkkengrej kan bruges på alle typer af komfur toppe. For keramiske cook toppe, være sikker på, at bunden af gryden er flad, og at der er ingen resterende brændt på mad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com