Typen af maling til træpaneler

August 12

Træ paneler engang var et yndet mulighed for at afslutte vægge i familieværelser, biblioteker og hjemmekontorer, kælderen rekreation værelser og endda nogle stuer og andre områder. Men det er faldet ud af favør med dekoratører og husejere, fordi det kan gøre værelser, mørk og trist. En mulighed er at erstatte paneler med drywall, som derefter kan males-- men denne mulighed kan være dyrt. En anden mulighed er at male paneler, især hvis det er i god stand.

Latex vs olie

Du har to grundlæggende muligheder for at male træpaneler: latex eller olie-baserede. Akryl latex maling er en favorit med husejere, fordi det er vandbaseret, går let, har ingen "painty" lugt og spild og pensler kan renses med vand og sæbe. Oliebaseret maling bruger mineral spiritus som en base, har en kraftigere lugt og kræver terpentin eller fortynder til oprydning. Det kan også være mere vanskeligt at fjerne fra gulve og andre spill steder.

Brug en god Primer

Maleri træpaneler kræver god forberedelse og en god primer. Panelets overflade skal være rene, fri for huller og bump og skal være slebet eller tørres af med en "deglosser" til at fjerne enhver glans eller andre finish, der vil påvirke overholdelse af primeren. Olie-baserede primere obligation bedre til træ og kan have stærkere dækkeevne. Nogle latex producenter, dog producere stærke primere, ofte kaldet plet-blokkere, som kan være effektive. Spørg en maling eller bygning levering butik for rådgivning, afhængigt af paneler.

Slut med Latex

Latex maling er valg for de fleste finish frakker, fordi det kan anvendes let med store ruller. Du bliver nødt til at bruge pensler – få en type angivet for latex maling--at trimme kanterne, eventuelle ujævnheder i paneler og til at male alle døre, Vinduer eller baseboard trim. Bruge mindst to frakker. Nogle meget porøs paneler vil kræve en tredje frakke, og nogle farver dækker ikke så effektivt som andre og kan kræve yderligere frakker. Roll maling jævnt, og undgå luftbobler eller drypper eller løber.

Brug den bedste kvalitet maling

Køb god maling. De fleste maling og bygning levering butikker sælger flere kvaliteter, fra "økonomi" til top kvalitet. Købe bedst; Det kan koste lidt mere per gallon men vil gå på bedre, dække mere jævnt og holder længere. Bruge flade (eller mat finish) maling til de fleste vægge, men semi-gloss eller gloss til træværk og vægge i områder, der kræver hyppig rengøring, ligesom køkkener og badeværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com