Typer af affugtere

March 29

Typer af affugtere

At klæbrig, klam følelse på huden når du kan mærke fugtigheden i luften gør det føles næsten som om du svømning. Overdreven luftfugtighed gør sommervarmen uudholdelig og vinterens kulde synes at sive ind i dine knogler. Mere end det, fremmer fugtige miljøer væksten af mug og svamp, der kan være skadeligt for dig og din familie. Forskellige typer af affugtere hjælpe du føler dig komfortabel og sikker ved at fjerne fugt fra luften.

Varmepumper

Fleste af affugtere er typografien varmepumpe, der er baseret på ændringen i air's evne til at transportere fugt ved forskellige temperaturer. Jo varmere luften er, den mere fugt det kan bære, hvorfor fugtighed er relateret forholdsmæssigt, så 70% relativ luftfugtighed på 70 grader Fahrenheit er meget mere samlede fugtighed end 70 procent fugtighed på 40 grader. Varmepumper blæse fugtig luft over en kold spole, der kuldegysninger luften og forårsager overskydende fugt til at kondensere på spolen og dryppe i en fangst spand. Luften opvarmes derefter igen til den omgivende rumtemperatur før bliver udvist tilbage ind i stuen. Fangst spande på varmepumpe affugtere skal tømmes regelmæssigt og er bedømt af mængden vand de kan fjerne fra luften.

Ventilationskanaler

De fleste badeværelser i nyere boliger er udstyret med en udluftningsanordning, således at den fugtige luft fra badeværelset kan blive udvist til udenfor snarere end bilægge inde i huset. Visse aftræk-type affugtere kan udstyres med et hygrometer til at fornemme luftfugtigheden i rummet og automatisk begynde udluftning luft over et vist niveau. Ventilationskanaler er ideel til små, lukkede rum og lavere niveauer af fugtighed end varmepumpe eller tørremiddel-stil affugtere.

Tørremidlet

Kemiske forbindelser, som let absorberer fugt er kendt som desiccants. I meget varmt, fugtigt klima, kan tørremiddel affugtere være mere effektive end varmepumper til at fjerne fugt fra luften, da de ikke kræver samme niveau af køling for at opnå reduktionen af fugt. Tørremiddel er på et hjul, der roterer gennem det indre område og samler fugt, så roterer udenfor hvor det opvarmes til at fjerne fugt og varme, våde luften er opbrugt på ydersiden. Den nu tør tørremiddel roterer tilbage gennem bygningen for at indsamle mere fugt. Små pakker af tørremiddel kan bruges manuelt hvis du har en meget lille plads til dehumidify. Tørremiddel sidder over en collection fartøj så fugten trukket ud af luften fortættes til vand og er derefter fanget i skibet.

Salt

Stensalt eller afisning salt også trækker fugt ud af fugtige luft. Du kan have observeret dette med en salt shaker i et fugtigt klima hvor salt bliver klumpet op inde. Sidder stensalt i en spand med et hul i bunden og en skærm, der dækker hullet tillader salt til at trække fugten ud af luften, så drypper det ud af hullet i en samling spand. Det fungerer på samme måde til den manuelle tørremiddel metode, men på en større skala ved hjælp af let tilgængelige dele.

Nautiske affugtere

På grund af den begrænsede plads om bord på både og skibe, er varme og affugtning ofte kombineret i ét værktøj. Med de kølige, fugtige klima på vandet hvor både er fortøjet, er affugtning af kabinen afgørende for at forhindre vækst af skimmel og meldug. Nautiske affugtere er ofte bare en metal eller keramisk varmeelement, der varmer luften bare nok så at det kan holde fugten snarere end at tillade det at kondensere på overfladerne inde i kabinen. I denne forstand, det faktisk ikke at fjerne fugt fra luften, men øge lufttemperaturen for at reducere den relative procentdel af fugtighed.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com