Typer af akryl Clawfoot bøtter

July 1

Akryl bøtter kan enten være lavet af akryl med glasfiber forstærkninger eller akryl med strukturelle sammensatte forstærkninger, og disse er normalt farvede med solid eller primære farver. Akryl clawfoot bøtter er lavet af lange, store plader af akryl, der er blevet opvarmet, formet og foldet over clawfoot forme. Akryl clawfoot bøtter er som regel lavet i enten den europæiske eller amerikanske stilarter. Disse bøtter er lettere end traditionelle porcelæn eller støbejern badekar, og de kan udstyres med jets, hvis det foretrækkes.

Classic

Den klassiske clawfoot tub afspejler udseendet af traditionelle, antikke clawfoot bøtter med valsede kanter og huller i den firkantede ende af karret til vandhane og/eller brusebad tilslutninger. Klassiske clawfoot bøtter er formet som en U med en firkantet afslutning, og disse bøtter sidder normalt omkring en mund fra jorden. Traditionelle farver til disse typer af bøtter er hvid og sort, men de kan komme i blå, rød eller sølv. Klo fødder er normalt chrome eller sølv, men kan fås i sort eller kobber. Afhængigt af dybden, kan mest klassiske clawfoot bøtter holde omkring 40 gallon af vand og vejer mellem 100 til 120 pounds uden vand.

Hjemmesko

Hjemmesko badekar har en form, der minder om en kvindes tøffel med lederen af karret højere end anden enden. Rand kurver i sig selv og hane vedhæftede filer er ved foden af karret og resten på læben af karret. Karret har en dyb kurve i midten, og funktionen hævet ende som et ryglæn. Disse typer af badekar afspejler de victorianske og begyndelsen af 1900-tallet clawfoot baljer. Hjemmesko clawfoot bøtter er dybere i midten, tillade brugernes hen til helt nedsænkes i vand. Disse bøtter kan rumme mellem 40 og 60 gallon af vand, og de generelt kommer i hvid eller sort. Hjemmesko bøtter kan veje op til 200 pounds.

Dobbelt ended

Dobbelt-ended clawfoot bøtter ligner mere moderne bøtter, da de er helt oval i form. I modsætning til andre clawfoot bøtter, vandhane vedhæftede filer er normalt på siden af karret og hvile ikke på karret, selv. De er knyttet til gulvet i badeværelset og hover over karret læbe. Læberne af disse baljer er buet, og hvid, sort, eller sort og hvid er populære farvevalg. Disse typer af clawfoot bøtter kan veje op til 250 pounds og kan rumme mellem 48-75 pounds af vand. Dobbelt-ended clawfoot bøtter kan være en halvdel af en fod til en fod fra jorden, eller piedestal dele kan erstatte klo fødder så karret kan sidde på gulvet i badeværelset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com