Typer af badeværelse dørlåse

August 21

Typer af badeværelse dørlåse

Badeværelse dørlåse er forskellig fra traditionelle sikkerhedslåse. De er designet til at tilbyde beskyttelse af personlige oplysninger for beboerne i stedet for sikkerhed. Størstedelen af badeværelse låse brug ikke flasker eller nøgler men har interne låsning mekanismer, der er langt mindre komplekse end andre låse.

Privatlivets fred funktion låse

Den mest udbredte type badeværelse dørlås er en knap eller håndtag lås med en indbygget privacy-funktion. Døren vil åbne frit på alle tidspunkter, hvor badeværelse i ubesatte. Når du indtaster badeværelset, du trykker på en låse knap på indersiden af knop eller løftestang. Døren vil forblive låst, indtil du slår knop fra indersiden. De fleste privatliv låse har en lille nødsituation knappen på ydersiden. Hvis et lille barn er fanget inde, kan en papirclips indsættes i nødsituation knappen for at frigive låsen.

Deadbolt

Nogle badeværelse døre er udstyret med separat Låserigel og ikkelåsende håndtag. Knop eller løftestang vil normalt have en låsen funktion, men kan frit åbnes på alle tidspunkter fra begge sider af døren. En hjælpeansatte deadbolt installeret separat fra håndtaget bruges til at låse døren indefra. Du betjene låsen ved hjælp af en thumbturn mekanisme. Mange gange på ydersiden af deadbolt vil har en indbygget belægning indikator, der bliver grønt eller rødt for at angive, om badeværelset er besat.

Mønt låse

Mønt-opererede låse bruges i kommercielle virksomheder til limit eller kontrol toilettet brug. De kræver, at du indsætter en mønt eller token til at låse døren og ind i badeværelset. Når du indtaster badeværelset og lukke døren, låsen vil fortsat være engageret og ikke vil acceptere nogen flere mønter, før du afslutter og lukker døren.

Tastatur

Tastatur låse er kombination låser bruges til at begrænse adgangen til et badeværelse. De er ofte bruges i skoler og offentlige faciliteter til at forhindre uautoriserede brugere i at indtaste personale toiletter. Medarbejdere får en fire-cifret nummer, der skal angives for at låse døren. Hvis badeværelset er designet til kun én bruger, kan en hjælpeansatte deadbolt eller belægning indikator anvendes til at supplere den tastatur.

Stall låse

Badeværelse boder og partitioner er normalt udstyret med enkle dias eller thumbturn låse. Slide låse har en skyderen, som du kan indsætte i en lås til at holde døren lukket. Thumbturn versioner er slået fra indersiden til at smide en grundlæggende latchbolt i et hul i dørkarmen. Disse låse er meget enkle og overkommelige, men tendens til brug for hyppig vedligeholdelse og udskiftning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com