Typer af badeværelse paneler

May 30

Typer af badeværelse paneler

Når det kommer til dit badeværelse væggene, du kan gå ud fra, at du har kun tre dækker muligheder: maling, tapet eller flise. Du kan dog oprette en fornem look til dit badeværelse vægge ved at tilføje dekorative paneler. Der findes flere typer, der fungerer godt i et badeværelse, og markeringen kan du finde den ideelle passer til dit hjems stil og dit budget.

Wainscoting

Wainscoting er en af de mere dekorative paneler muligheder for et badeværelse. Det har hævet paneler, at tilføjer tekstur og dybde til væggen. Med sin traditionelle udseende virker det godt for et badeværelse i en koloni eller ethvert hjem med en formel stil. Wainscoting sælges typisk i individuelle ramme og panel komponenter, men de er pre-cut og designet til at passe sammen i en fjer og not mode. Du fastgøre dem til din væg ved hjælp af opførelse lim og søm, som fås i farver, der matcher paneler, så de ikke er synlige. Du kan vælge refinished wainscoting, der kommer farvede i standard træ nuancer eller vælge ufærdige paneler, at du kan male for at matche resten af badeværelset.

Beadboard

Hvis du vil give dit badeværelse et charmerende, land look, er beadboard paneler den ideelle løsning. Beadboard er sammensat af enkelte bestyrelser, en rustik, give tekstureret udseende. Du kan finde både træ og komposit materiale beadboard, som kan være et bedre valg i et badeværelse. Hvis du vælger træ beadboard, du kan plette det til et naturligt look eller male det en nuance der passer til resten af dit badeværelse, men traditionelle beadboard paneler er normalt malet hvide og anvendes kun en tredjedel eller halvdelen af vejen op ad væggen. Du kan top det med en stol jernbane eller andre dekorative støbning for et færdigt look. Du kan også installere beadboard, så den dækker to tredjedele af vægge og loft det med en plade jernbane at give ekstra lagerplads i dit badeværelse.

Hårde fiberplader

Plade er en type af paneler bestående af engineered træfibre bundet sammen af intenst pres og varme. Yderligere materiale kan føjes til fibrene at gøre færdigvaren hårdere, stivere og bedre stand til at modstå fugt og ridser. Standard fiberplader har to glatte sider og er ideel til maleri. Du kan også finde plade, der har en glat og et ru side, som er bedre egnet til tapet eller et dække, der kræver selvklæbende. Fiberplader findes i to kvaliteter: standard og hærdet. I et badeværelse er hærdet fiberplader den bedste løsning, fordi det er behandlet for at bedre modstå fugt.

Melamin paneler

Melamin paneler er sammensat af dekorative papir materiale infunderes med melamin harpiks, så det overholder spånplader eller Træfiberplader. Den resulterende paneler er ekstremt svært og tåler pletter og ridser. Fordi det har en temmelig almindelig udseende, bruges melamin paneler typisk på Brusevægge og omgiver. Men det er lav vedligeholdelse og lette at rengøre så det fungerer godt i et badeværelse.

Tileboard

Du kan også købe melamin paneler, der er præget så det ligner keramiske fliser. Det er meget billigere end faktiske flise, så det er et budget-venlige alternativ til dit badeværelse. Det kommer i en bred vifte af farver og stilarter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com