Typer af baggård skadedyr

November 18

Typer af baggård skadedyr

Hjemmet gartner skal være proaktive i forvaltningen af de mange forskellige baggård skadedyr, der kan ødelægge hendes hårde arbejde. Skadedyr kan negativt påvirker jord, grøntsager, buske, træer, strukturer og gartneren, selv hvis venstre ikke-administrerede. Bliv fortrolig med tegn og problemer, som disse skadedyr til stede, så du kan registrere, forebygge og behandle dem i overensstemmelse hermed. At finde den rette balance skal styre skadedyr i en baggård kan tage år, men udfordringerne betale sig under de bountiful høst.

Insekter

Vingede og kravlende insekter kan skabe ravage på en baggård da forlod ukontrolleret. Hvis du opdager en masse huller i bladene af blomster, vegetabilske planter eller træer, har du sandsynligvis et insekt problemet. Store nonbiting og nonstinging insekter kan ofte fjernes med håndkraft, men mindre typer kan kræve brug af vakuum eller kemisk fjernelse. Altid bære handsker når du håndterer uvante skadedyr for at undgå skade. Insekt agn fælder er en nem måde at fjerne skadedyr uden at investere en masse tid i processen. Aldrig sætte disse i nærheden af haven, fordi de kan invitere flere insekter.

Sygdomme

Sygdomme er en af de sværeste skadedyr at fjerne fra en baggård. De er ikke normalt bemærket indtil vegetation begynder at ændre farve, visnesyge eller dø. Den bedste kontrol metode er forebyggelse. Hvis du holder din baghave frie områder bidrager til vækst eller spredning af sygdommen, bør du holde dem i skak. Fjerne døde grene, stængler og blade fra gården til at undgå spredning af sygdomme udgør døende planter til et sundhedstegn. Nogle insekter kan bære sygdomme, der kan påvirke planter. Fjerne ynglepladser, såsom bunker af rådnende sag, skrald og stillestående vandkilder.

Ukrudt

Komme ud hoe og begynde at grave og trække op disse irriterende ukrudt. At kende forskellen mellem ukrudt og de ønskede planter i en værftet kan være svært, når de først vokser, men øvelse gør mester. Ukrudt er ofte mere energisk end plantede arter, og hvis du holde styr på dine beplantninger, du ikke har problemer med at identificere ukrudt. Fjerne ukrudt, når de er små. Landskab din værftet, så du ved, der bliver og hvem der får hoe. Dækningsmateriale fungerer godt for at holde ukrudt i skak.

Wildlife

Vilde dyr i baghaven kan til tider være attraktive og maleriske, men når de samme væsner tænder på din præmie haven grøntsager, attraktive kan vende grimme i en fart. Hegn kan hjælpe med at holde ud nogle af de større vilde dyr i din hals skoven, men gravende skadedyr kan komme under disse hegn, mens vingede skadedyr kan flyve over dem. Undgå at angive kunstige foderautomater, som lokale dyreliv kan komme til at afhænge af. Wrap baserne af din frugttræer at beskytte bark fra gnavende gnavere. Brug kill eller humane fælder til at fange gnavende og gravende gnavere fra din baghave.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com