Typer af båndsav klinge

September 22

Typer af båndsav klinge

Uden den rigtige blade, en båndsav måske for tidligt slidt, eller, endnu værre, det kan en fejlfunktion og forvolde skade for luftfartsforetagendet. Båndsav vingetyper varierer efter størrelsen af saven, det materiale, som vil blive beskåret og typen af snit, der skal udføres. Når du forstår typerne af båndsav klinge tilgængelige og deres programmer, kan du nemt vælge den rigtige kniv til dit projekt.

Bi-metal vinger

Type af metal, hvorfra en båndsav klinge sker påvirker sine potentielle skæring applikationer. Bi-metal vinger er lavet af svejsning to legeret stål stykker sammen. Den omtrentlige varmebestandighed af bi-metal blade er 1000 grader Fahrenheit, hvilket gør det velegnet til skæring tykke materialer og hårde metaller, såsom hærdet stål.

Hardback stål knive

Hardback vinger har en hærdet stål tilbage. Den omtrentlige varmebestandighed af en hardback stål klinge er 400 grader Fahrenheit, hvilket gør det velegnet til lette metaller såsom kobber, og blødere materialer, såsom træ.

Fintandet klinge

Antallet af skære tænder pr. tomme på en båndsav klinge påvirker også typen materiale, der bladet kan skære. "Fintandet" refererer til en kniv, der har mange tænder pr. tomme. Fintandet klinge foretrækkes til at skære gennem tynde materialer og til skæring krum figurer.

Groft tandede blade

"Grov-tandet" refererer til en klinge med færre og større tænder i forhold til fintandet klinge. Grov-tandet vingerne er egnet til skæring tykke materialer og slange og lige nedskæringer.

Regelmæssig-tand klinge

Formen på tænderne, deres skæring vinkel og kurve, påvirker en savklinge ydeevne med særlige materialer. "Almindelige" båndsav tænder bruges til generelle metal og træ opskæring.

Hooked tand klinge

"Hooked" tænder er bredt fordelt og lidt vinklede--disse tænder oprette glat nedskæringer i metallegeringer, som carbon stål og hårde træsorter som mahogni.

Spring-tand klinge

"Spring tand" type tænder er mere skarpt vinklet end krogede tænder; disse tænder bryde op materiale som de chip det væk og forhindrer bløde metaller og woods fra akkumulere på klingen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com