Typer af behandlede tømmer

October 2

Typer af behandlede tømmer

Det amerikanske træ-Preservers' Association, AWPA, er organisationen, der har ansvaret for fastsættelse af standarder og kategorier for behandlede tømmer. De fleste bygningsreglementer i USA henviser til AWPA kode ved ordination af byggestandarder. Hvis du planlægger at bygge eller remodel dit hjem med behandlede tømmer, er det vigtigt du forstår, hvordan denne kode kan hjælpe dig med at vælge den bedste type af behandlede tømmer til dit projekt.

UC1 og UC2

UC1 og UC2 behandlet tømmer typer er reserveret til indendørsbrug. Under ingen omstændigheder bør du bruge disse typer af træ til projekter, som vil være i kontakt med jorden eller foundation. UC1 er særlig velegnet som interiør møbler og mølle-arbejde. UC2 behandlede tømmer er også velegnet til indvendige områder, der er omfattet af høje niveauer af fugt som indvendige bjælker, gulvbelægning og vindueskarm plader.

UC3 og UC4

UC3 og UC4 behandlet tømmer kan anvendes til udvendig byggeprojekter. UC3 tømmer er opdelt i to undergrupper: UC3A, UC3B. UC3A bruges til udvendig over jorden arbejdspladser og er belagt. UC3B, på den anden side kan modtage yderligere Finpuds.

UC4 tømmer er forbeholdt udvendige projekter hvor træ kan være i kontakt med ferskvand. Der er tre undergrupper af UC4 tømmer: UC4A, UC4B og UC4C. UC4A bruges til områder med en lav risiko for at komme i kontakt med ferskvand, UC4B er forbeholdt alvorlige miljøer med høj risiko for skader fra vand og UC4C er for vigtige strukturelle komponenter placeret i alvorlige miljøer.

UC5

Du kan bruge UC5 behandlet tømmer til områder, der kan blive udsat for saltvand, som hober sig strukturer og skotter. Men du skal svare til typen af behandlede tømmer du bruger til regionen det vil blive brugt i, fordi niveauer og typer af saltvand eksponering ændres fra det ene område til det andet. UC5A er designet til North San Francisco og New Jersey, mens UC5B er for South Francisco og fra New Jersey gennem Georgien på østkysten. UC5C bruges i den sydlige del af Georgien og Gulf Coast.

UCF

UCF-type behandlede tømmer er designet til at give beskyttelse mod brand. Der er to typer af brand-beskyttet tømmer: UCFA og UCFB. UCFA bruges i områder, der kræver brandsikring, men er afskærmet fra vejret, såsom indramning strukturer. UCFB, på den anden side bruges til sidespor, shakes og udvendige trapper, fordi det giver både vejr og brandsikring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com