Typer af belysning til brug for færdige kældre

August 27

Typer af belysning til brug for færdige kældre

En færdige kælder er en almindelig måde boligejere udvide boligareal i et hjem; på grund af underjordiske miljø, kan det være svært med ordentlig belysning. Da de fleste kældre ikke indeholder windows, anvendes typen belysning behov for at give korrekte belysning samtidig stadig påberåber komfort for din familie og gæster.

Traditionelle forsænket belysning

Forsænket belysning bruges i færdige kældre til at give store cirkulære puljer af lys, som er ideelle til lavere niveau værelser. Denne type af kælderen belysning kan være custom-designet til at give et unikt udseende inden for værelser. Antallet af forsænket lys anvendes afhænger af størrelsen af rum og de ønskede lysstyrkeniveauer. Brug elpærer til at give levende hvidt lys, som lyser kælderen og forhindrer den i at føle sig som en hule.

Overflade-monteret lys

Overflade-monteret lys er netop det, lys, der er monteret på en overflade i kælderen. Disse lys kan fastgøres til loft eller vægge i en kælder til at skabe dynamiske og varm belysning. En af de største fordele ved overflade-monteret lys, sammenlignet med traditionelle forsænket belysning, er omkostningerne. Forsænket belysning kræver invasive anlæg mens overflade-monteret lys er blot knyttet til en væg og kabling til det elektriske felt. Overflade-monteret lys varierer i størrelse og lysstyrke niveauer, som giver boligejere flere muligheder for belysning en færdige kælder.

Brug spejle

Brug af spejle i en færdige kælder kan dramatisk øge lysstyrken på værelset. Hvis kælderen har et vindue, bounces en strategisk placeret spejl lys rundt i rummet; Hvis der ingen vinduer, kan spejle hoppe lys fra forsænket eller overflade-monteret lys. Spejle er ikke kun effektiv til at distribuere lys, kan de også gøre et mindre kælderrum føler større ved at "udvide" den opfattede størrelse i sine overvejelser. Dette holder kælder fra følelse ligesom et lukket område.

Glidende glasdør

En måde at skabe naturlige lys i en kælder er at installere en glidende glasdør i den ene ende af det, enten på jorden under et hjems øverste historier, eller i bunden af udvendige trin, der fører ned til en underjordisk kælder. Overflade-niveau eller nedenfor-grade kældre med denne type af døren installeret modtage naturligt sollys gennem skydere, der tillader sollys at lyse kælderen i dagtimerne. Hvis du vil installere en glidende glas kælder dør over eller under klasse på din ejendom, hyre en entreprenør til at afgøre, om denne type installation er muligt og sikkert.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com