Typer af beton til en bruser seng

March 28

Typer af beton til en bruser seng

Hvis du installerer et brusebad men ikke allerede har et brusebad seng, eller gryde, skal du foretage din egen til at holde vandet hvor det hører hjemme på bruser floor. Når du blander beton til en bruser seng, er det vigtigt at vælge de korrekte materialer til at gøre de mest holdbare bruser floor.

Portland Cement

Den første ingrediens, der anvendes til fremstilling af beton til en bruser seng er Portland cement. Denne cement tjener som den vigtigste selvklæbende i den konkrete blanding og bør være den eneste cement, du vælger at oprette en bruser seng. Undgå cement produkter, der er indeholder kalk. Kalk cement vil forhindre de konkrete mix i opsætning af korrekt når bruser floor er blevet udformet.

Sand

For at skabe sammenhængen nødvendigt at bygge en bruser seng med Portland cement, skal du tilføje sand cement før blanding i væsken. Tilføje sand til Portland cement er hvad forvandler mørtel blandingen til en konkret mix. Hvis du vil blande en ordentlig "mudder" til bruser floor, bruge ca 4 til 5 dele sand til 1 del cement.

Flydende

Til sidst beton til en bruser seng, skal du blande cement og sand blandingen ind i klæbrig, smørbare medium. Dette indebærer, at tilføje flydende til mix indtil sand og cement klamrer sig sammen og vises fugtig. To væsker kan tjene dette formål. Først er latex additiv, som skaber en meget slidstærk og fleksibel betonprodukter, der holder sig godt i brusebad gulve. Andet er almindeligt vand, som giver en holdbar konkrete mix for de fleste brusebad senge.

Imprægnering bruser Bed

Når du opbygger en bruser seng, skal du vandtæt overfladen af sengen inden du installerer enhver form for gulvbelægning, såsom flise- eller glasfiber til bruser floor. En bruser seng kan være vandtæt ved at installere et brusebad pan cylinderforingen, som består af en fleksibel stykke af vinyl, over bruser sengen når betonen tørrer. For at installere et brusebad pan liner, skal du skære et hul til afløbet i bruser bed, linje området omkring afløbet med vandtæt sealer og vedhæfte brusebad pan liner til gulvet med negle eller hæfteklammer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com