Typer af beton vægge

October 1

Mange forskellige typer af beton vægge er tilgængelige i dag. Du har mulighed for en betonvæg, der ligner sten eller mursten. Væggen kan være lavet lige på stedet eller leveres i allerede gjort. Den traditionelle farve af beton, bliver men stadig er til rådighed, en saga blot. Disse nye beton vægge behøver ikke længere buskads at kamuflere deres eksistens. De kan være den vokale punkt af din ejendom.

Præfabrikerede vægge

Præfabrikerede beton vægge kommer i mange former. Nogle er forstærket med stål ribben, og andre er solid paneler. En fabrik kontrolleret miljø giver mulighed for præfabrikerede væggene til at indstille og helbrede ligegyldigt hvilke vejret. Som en bygning foundation, kan disse paneler installeres i ethvert klimazone. En udfyldt foundation ved hjælp af disse paneler tager en sjettedel tid at fuldføre, i forhold til at hælde et betonfundament på webstedet, og paneler koste mindre end den traditionelle hældes beton.

Hældte vægge

Hældt beton vægge kan bruges til en foundation, støttemur eller dekorative væg. Formularerne skal først være sat og forstærket til den flydende beton til hældes i. For mindre arbejdspladser, kan betonen blandes i en lille bærbar mixer eller endda i baljer eller spande. For større vægge og fundamenter, er betonen normalt trucked ind til hælde. Du skal gøre dette i vejret, der er befordrende for hærdning og fastsættelse af beton. Denne type af væg er dyrt og tidskrævende at konstruere.

Blok vægge

Betonblok vægge kan også bruges til fundamenter og fastholde og dekorative vægge. De kommer i forskellige former og størrelser til forskellige jobs og designs. Disse blokke er pre-lavet på en fabrik og sendes til det sted, hvor væggen bliver bygget. Muren er konstrueret i en mursten-æglæggende mode, med mørtel sætte mellem blokkene. Denne type af betonvæg er en af de billigere og mindre tidskrævende måder at bygge en mur.

Stuk vægge

En stuk betonvæg er et tyndt lag af beton, der går over en eksisterende mur. Dette ikke kun giver mulighed for dækning af revner og chips, men det tilføjer også tekstur til væggen. Dette er en billig måde at give en væg udseendet af beton. Stuk materiale kan sættes på i mønstre, der swirl, kryds og tværs eller gå lige op og ned. Denne type materiale er let at arbejde med og kan modstå de koldeste og varmeste vejr.

Stemplet vægge

Stemplet beton vægge bliver populære. Stempling er gjort brug af hældes beton teknik, med formularer støbe beton i figurer af sten eller murværk mønstre i stedet for som glat paneler. Den resulterende væg kan se bemærkelsesværdigt som sten eller mursten, som tilføjer et naturligt rustikke udseende på væggen, du er ved at opbygge. Denne teknik er billigere og tager kortere tid end at bygge en sten eller murværk væg.

Farvede vægge

Farvet beton vægge er tilgængelige i alle de hældte konkrete teknikker og nogle af de præ-made paneler. Dette fungerer særligt godt med stemplet beton i figurer af sten, at give dem en mere realistisk farve. Mange farver er tilgængelige ud over muligheder for de naturlige farver af sten og mursten. Denne farve teknik giver dig mulighed at afvige fra det almindeligt kridtagtige udseendet af traditionel beton.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com