Typer af betonfundamenter

September 12

Konkret er en foundation materiale, der har været brugt i over et århundrede og er vokset til at være den mest populære foundation type anvendes i dag. Flere forskellige foundation konfigurationer er blevet testet over dette tidsrum, men kun to hovedtyper, har vist sig at være effektive og pålidelige.

Typer

Der er to hovedtyper af betonfundamenter: t-formet og slab på kvalitet. T-formet fonde har en beton fod, der strækker sig ned i jorden. Slab på grade fundamenter er simpelthen en flad plade af beton hældes jævnt over en rede grade.

Formål

Formålet med alle betonfundamenter er at give en stabil fodtrin for strukturer skal bygges på dem. Disse fonde er bygget til at være stiv, stærkt og holdbart nok til at støtte og outlast deres respektive strukturer.

Størrelse

Størrelsen af en t-formet foundation kan variere i dybden afhængigt af jordbundens kvalitet; jord, der har tendens til at fryse kræver en fod at være under linjen frost. Slab på grade fonde kan variere i tykkelse, men er oftest enten 4 eller 6 inches tyk (med tykkere kanter for ekstra stivhed).

Fordele

T-formet fundamenter er universelt gældende og effektive i næsten ethvert område eller klima. Slab på grade fonde kan være omkostningseffektiv og hurtigt installeret i forhold til t-formede fundamenter.

Ulemper

T-formet fonde kan være dyrere end slab på lønklasse og kan tage mere tid i byggeriet. Slab på grade fonde gælder kun i områder med niveau kvaliteter og kan kræve en stor mængde af snavs forberedelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com