Typer af blå sten

October 10

Typer af blå sten

Blå sten, krystaller og ædelstene kan være smuk. Deres farve kommer fra de mineraler, der er beliggende i det miljø, hvori stenen blev smedet. Blå er traditionelt forbundet med healing, kommunikation og selvudfoldelse, hinduisme og forfatter Samantha Stevens. Blå sten siges at bære disse og andre egenskaber.

Ammolite

Ammolite er fundet i de østlige Rockies og er en af de sjældneste ædelstene, hvilket gør det en af de mest værdifulde. Ammolite blev ikke båret som smykker indtil i 1970 ' erne.

Spectrolite

Spectrolite er også kendt som facetslebne glitter sten og fundet traditionelt i Skandinavien og ofte brugt til smykker. Ifølge "The Crystal Bibelen," sagde spectrolite at berolige en travl sind og energize fantasi, mens de giver liv til nye ideer.

Quantum Quattro

Quantum quattro er en relativt ny sten, opdaget i September 1996 og fundet i Namibia. Det er en kombination af flere andre sten, herunder chrysocolla, shattuckite, dioptase, Malakit og smoky kvarts.

Boulder Opal

Boulder opal tegner sig for 2% af minerede opaler. Denne sten kan findes primært i Australien og er let opnås, selv om perler af boulder opaler kan være dyrt. Denne opal findes normalt i perle og krystal butikker i små størrelser, der kan passe ind i en hule hånd.

Agat

Agater kommer i mange farver, og blå agat er kunstigt lavet ved hjælp af glas til at se blå. Andre andre sorter af blå-tonet agater, såsom en blå blonde agat, er ægte og er typisk dannet af vulkansk rock og findes over hele verden.

Lapis Lazuli

Lapis lazuli er en forholdsvis sjælden sten udvindes i Afghanistan og de omkringliggende områder. Smykker fremstillet af Lapis lazuli er næsten altid i form af en halskæde, der sidder i nærheden af halsen.

Sapphire

Safirer kommer i en vifte af farver, og blå safir kan variere i dens nuancer. Blå safirer er forbundet med åndelig sandhed, kærlighed og renhed. Ifølge Judy Hall, forfatter til "The Crystal Bibelen," bruge nogle shamanistiske stammer blå safirer i deres ritualer.

Rainbow hæmatit

Rainbow hæmatit er fundet i kun én mine i verden, i Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasilien. Det er en tung, magnetiske sten anvendes af nogle stammer i Brasilien til afgiftning af blod.

Tanzanit

Tanzanit findes kun i Tanzania og er især udbredt i nærheden af Mount Kilimanjaro. Tanzanit er en blå version af zoisite og skifter farve når de ses fra forskellige vinkler.

Titanium Drusy

Titanium drusy er en stærk blå sten infunderes med titanium. Ifølge bernardine.com, er "Når grundvandet transport opløst silica tvunget ind i et porøst område af rock, hurtig nedkøling ofte opstår, forårsager dannelse af små krystaller på overflader eller i hulrum i klippen. De klare krystaller danner ofte på toppen af tidligere deponerede mineraler. Dette kaldes en drusy."

Blå topas

Blå topaz er Texas state sten men er fundet over hele verden. Ifølge "The Crystal Bibelen," siges blue topaz at støtte i meditation og forbinder med sjælen.

Kalcedon

Kalcedon kommer i mange varianter og er let tilgængelige. Det er en sten af kreativitet og siges at hjælpe med at åbne sindet for nye idéer og acceptere nye situationer. Denne sten blev også brugt af shamaner i vejret magiske ritualer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com