Typer af blomster, der åbner med solen

February 9

Typer af blomster, der åbner med solen

Hvis du har nogensinde undersøgt haven om natten, har du sikkert bemærket at nogle blomster lukke, når solen går ned og åbner igen hver morgen. Dette er en overlevelse teknik, der anvendes af en række forskellige blomst arter, der beskytter dem mod natlige insekter eller hjælper med at bevare fugten. Det er en interessant adfærd, der giver os blot endnu en grund til at forstå kompleksiteten i naturen.

Morning Glory

Morgen herligheder, også kendt som ipomea, er en fælles blomst arter, der lukkes om natten og genåbne hver morgen, dermed deres navn. Navnet formiddag herlighed faktisk refererer til over 1.000 blomst arter, hver med deres egen unikke karakteristika. Morgen herligheder er populære til udsmykning hegn og mure, fordi deres vinstokke tendens til at vokse godt på disse områder af værftet. Vinstokke kan nå en højde på over 10 fod. Deres blomster er tragtformet og kommer i en række farver, herunder lilla, hvid og lyserød. Morning glory blade er typisk mørkegrøn. Morgen herligheder foretrækker fuld sollys og vokser bedst i tempererede, tropiske og subtropiske områder. Holde din morgen herligheder ud af vind og kulde til at beskytte deres blomster.

Gazania Daisy

Gazania Bellis er en flerårig hybrid blomst, der vokser særlig godt i varme, tørre klimaer og rock haver. De findes overalt i Florida, sydlige Texas, Californien og New Mexico. Denne bunddække blomst producerer lyse gule, orange og røde kronblade, der ofte vises med striber af forskellige nuancer af disse farver. Disse blomster vokser typisk mellem 6 og 12 inches og funktion blålig grønne løv. Gazania Tusindfryd lukke om natten eller på meget overskyet og åbne op igen når solen vises. Gazania Bellis kræver fuld sollys men tolerere fattige, stenet jordbund og tørke.

California Poppy

California poppy er en anden blomst hvis kronblade lukke om natten eller når det er koldt og overskyet. Disse levende orange og gule wildflowers er hjemmehørende i de græsklædte, åbne sletter California, nordlige Mexico, og de øvrige vestlige kyst og Rocky Mountain stater. Nogle steder være vidne til den blomstrende af millioner og atter millioner af Californien valmuer hvert år. Disse enge og marker tiltrække wildflower entusiaster fra hele staten og kan være helt fantastisk. Denne blomst blomstrer typisk mellem slutningen af februar og begyndelsen af April, selvom gentage blomstrende ofte forekommer i September.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com