Typer af blomster til at plante i November

July 24

Typer af blomster til at plante i November

Plan om at plante nogle særlige blomster i November, således at du får en smuk have tidligere på foråret. Disse blomster vil overvintre og derefter vises i begyndelsen af foråret. Plante blomster i November øger dine chancer for at få foråret blomstrer.

Påskeliljer

Påskeliljer er en tidligt blomstrende blomster, og en af de første tegn på forår. Plante påskelilje pærer i begyndelsen af November. De er også stauder, hvilket betyder, at de vil vokse tilbage år efter år. Efter 2 eller 3 år, opdele pærer som påskeliljer vil reseed sig og vokse nye planter. Indtil jord i November og plant ende påskelilje pærer med roden ned. Let dække pærer med jord og vand. Dækker pærer med hø beskytter dem i det kolde vejr.

Hyacinth

Hyacinth er en anden foråret blomstring pære, der skal plantes i efteråret til blomster i foråret. Hyacinter kommer i en række forskellige farver herunder hvid, pink og lilla. Disse er duftende blomster, som du kan skære og bringe ind i dit hjem. Plant blomsterløg med root ende ned og dække det med jord. Vand det på den første plantning og derefter dække det med halm til at beskytte for netop den første vinter. Dækker pærer er ikke nødvendige for efterfølgende vintre.

Tulipaner

Plante tulipanløg i løs jord din værftet i November for foråret blomstrer, eller plante dem i en gryde til indendørs vækst. Hvis du plante dem i en gryde, bruge to eller tre pærer fordelt jævnt fra hinanden. Dække dem løst med jord og vand. Anbring gryden i et varmt, solrigt sted at tvinge de elektriske pærer til at tro det er forår.

Bachelor knapper

Plante frøene i rede jorden i November. Vand frø og jord, indtil jorden er godt fugtet. Dækker området med halm beskytter frøene fra vinter vind og kulde. Frøene gå dvale om vinteren, og derefter spire i det tidlige forår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com