Typer af Bonsai træer

April 11

Typer af Bonsai træer

Der er lidt mere mystisk og meditativ end oprettelsen af en Bonsai-træet. Mens oprindeligt lavet fra regelmæssig størrelse træer i haver i Japan, er de nu for det meste lavet i miniature. Kunsten at skabe en bonsai-træ kan ske på de fleste enhver type af træ; men der er nogle, der anbefales for hver specifikke stil Bonsai på grund af vækst egenskaber forbundet med den enkelte arter. Forstå kunstform er blot det første skridt i denne givende praksis.

Historie

Bonsai eller ordspillet-sai, blev først populære i Kina i slutningen af ellevte århundrede. De tidlige Bonsai var lavet af træer med forrevne og krogede kufferter og grene, der ofte tog på udseendet af dyr, fugle og drager. Da Japan begyndte at vedtage nogle af de kulturelle ideer om Kina, kunsten af bonsai blev en praksis bruges i Zen mægling og blev bundet til den åndelige aspekt af forbindelsen mellem jorden, himlen og mand.

Funktion

Ved slutningen af 1300-tallet begyndte bonsai at gøre en udseende indendørs til særlige lejligheder. Små træer taget fra naturen, vises visse karakteristika ønsket af kunstneren og plantet i containere, som derefter blev brugt som centerpieces af mange japanske haver. De repræsenterede en forståelse af enkelheden af naturen af kunstneren. Fjernelse af alle men de vigtigste områder af træet symboliserede Zen filosofi og studiet af de naturlige sameksistens mellem mennesket og elementerne.

Overvejelser

Forskellige arter af træer er mere ønskelige end andre som kunstneren betragtes som stil Bonsai de ønskede at skabe. Hver stil har et bestemt udseende til det, og planterne selv er ikke kun valgt for at forbedre dette look, men er trimmet i overensstemmelse hermed.

Formelle opretstående: stammen af dette træ er helt lige, og dens grene er symmetrisk eller fordelt så de resterende set fra alle sider.

Uformelle opretstående: denne kuffert kan Skråkant lidt til højre eller venstre. Grenene er symmetrisk; men de er afbalanceret i henhold Skråkant af stammen.

Skråne: Stammen af denne stil læner sig i en vinkel og generelt viser rødder vokser fra siden. Grenene er grupperet i træerne og skulle begynde 1/3 op trunk, udlån et naturligt look til Skråkant.

Kaskade: Spidsen af denne plante vil kaskade under bunden af puljen. Det vises som om tyngdekraften gør det til at vokse nedad, og endnu bladene vender mod himlen.

Semi-cascade: Spidsen af denne kaskade vil udvide forbi kanten af potten, men ikke under den. Rødder vil blive udsat, men vil synes at give balance til vandrer stammen.

Typer

Når kunstneren har besluttet på stil Bonsai han ønsker at skabe, er anlægget selv den næste beslutning, der skal gøres. Da en del af bonsai-træ konstruktion er at gøre det ser så naturligt som muligt, er at vælge et træ, plante eller busk med egenskaber nødvendige for den ønskede typografi yderst vigtigt. Hver dyreart har iboende egenskaber, der kan gøre det et klogt valg. Følgende er blot et eksempel på træer, buske og planter, der bør overvejes for hver stil:

Formelle opretstående: enebær, pines, graner

Uformelle opretstående: Japansk ahorn, trident ahorn, bøg, næsten alle nåletræer, krabbe apple, cotoneaster

Skråne: nåletræer, enebær

Kaskade: vedbend, ahorn, de fleste arter, der ikke er stærkt oprejst

Semi-cascade: blomstrende kirsebær, cedars, enebær

Ekspert indsigt

Mens de ovenstående træer og buske anbefales til brug som bonsai træer, er der mange planter, der kan trænes korrekt og bliver til sidst bonsai. En stor overvejelse når forske muligheder er plantens evne til at tilpasse sig en lavvandet gryde og vækst restriktioner. De bør også tilbyde glædeligt funktioner som blomster, interessant bark og attraktive blade og løv mønstre. Planter som azalea og fig kan tage deres sted lige ved siden af juniper, cedertræ, japansk ahorn og Birk som traditionelle arter bruges af kunstnere i århundreder i skabelsen af bonsai.

Funktioner

Mens den plante eller træet selv er den vigtigste komponent i enhver bonsai stykke, er der også yderligere elementer, der går til at gøre en at skabe en ægte bonsai. Skal også tages hensyn til størrelse og stil af potten placeres det i, typen mos eller bunddække det skal holde fugt og brugen af accenter, om levende planter eller konstrueret figurer. Husk, en bonsai bør betragtes som et kunstværk og bør afspejle idealerne af japansk zen tankeproces. Som en bonsai er skabt, skal det være konstrueret i overensstemmelse med den tanke, at det er en afspejling af himlen og jorden og balance. Traditionen dikterer, at sandhed, godhed og skønhed er de dyder, der er nødvendige for skabelsen af en bonsai-træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com