Typer af bordben

January 6

Typer af bordben

Stil for en tabel, bliver tydeligt, når du undersøger benene. Hvis en tabel er en antik kan benene bestemme den periode, hvor det blev gjort. Mere moderne møbler har også en stil alle sine egne. Vælge et bord til dit hjem kan være et svært valg, men ser på benene kan indstille indretning valg for resten af indretningen.

Amerikanske og engelske antikviteter

Cabriole ben møbler optrådte første gang i kolonitidens Amerika i begyndelsen af 1700-tallet. Benene er buet ud øverst, eller knæet og buede indad på bunden eller ankel. Det buede ben opstod i Italien og siges at give en mere intim kvalitet til et stykke. Cabriole ben kan have en pad, fod, som kaldes en Queen Anne stil. De kan have en klo og bolden fod, som er et Chippendale stil.

Lyreformet ben var populære for Empire perioden (1815-1840). I denne ben stil kommer to ben sammen for at danne formen af en lyre, et harpe-lignende instrument.

Marlborough ben er tung og blok-lignende udseende. De har somme tider en riflet detalje og en blok fod. Marlborough ben var populære i England og Amerika i midten af 1700-tallet.

Spiral ben ligner snoede reb. De er kendetegnet ved en snoede fløjter eller riller ned benet. Denne stil stammer fra Portugal og Indien. Det var en populær ben stil i restaurering periode (1660-1688).

Tilspidsede ben er bredere på toppen og gradvist taper til bunden. Disse ben blev ofte brugt på møbler designet af George Hepplewhite i den midten til slutningen af 1700 tallet.

Kunst og kunsthåndværk

Håndværker møbler, også kendt som Stickley missionen møbler, blev populær i det tidlige 20. Benene er enkel og robust med yndefulde proportioner og lige linjer. Kunsthåndværk møbler var typisk lavet af eg.

Land fransk

I denne stil med møbler, der stammer fra det franske landskab, er udseendet rustik. Benene kan være chunky med firkantet toppe og drejede ben. De kan være i mørkt træ eller træ kan strippet og malet off-white eller lys grøn. Et bedrøvet udseende til træet er fælles. Smedejern ben er en anden mulighed i den franske landstil.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com