Typer af brændeovne & pejse

November 2

Typer af brændeovne & pejse

Træ varme giver en hyggelig varme, selv når tjenesten magt eller gas er ude. Nogle former for træ varmeapparater, herunder ildsteder, også tilføje værdi til dit hjem. Dog træ ikke alle brændeovne og pejse er de samme. Lære de grundlæggende typer af træ varmeapparater og deres fordele kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken en er ideel til din situation.

Traditionelle brændeovne

Traditionelt støbejern eller stål brændeovne kræver ikke elektricitet eller andre tjenester til at fungere men skal være indlæst, tændt og stoked i hånden. Mange gammeldags brændeovne er også meget ineffektive; Ifølge Consumer Reports producerer de mere end 40 gram uforbrændte røg materiale pr. time. Nogle nye EPA-certificeret brændeovne er højere effektivitet, men. De producerer bare 7.5 gram pr. time.

Pilleovne

Pilleovne er elektriske apparater, der brænder træpiller. De er mere effektiv end en traditionel brændeovn fordi pellets er fodret med målte intervaller af en snegl. I virkeligheden, producere pilleovne så lidt i vejen for emissioner, at de ikke er reguleret af EPA. Disse ovne ikke fungerer uden elektricitet, selv om, og kræver regelmæssig vedligeholdelse. Nogle pilleovne kan også brænde tørrede majs.

Præfabrikerede pejse

Disse fabrik-bygget pejse er billigere at købe og installere end traditionelle murværk pejs. Nogle nyere er mere effektiv så godt, men mange præfabrikeret pejse forårsage kladder. De giver udseendet af en brand, men lidt varme, da de fleste af deres varme går op i skorstenen. En veldesignet fabrikken indbygget pejs er generelt dyrere end mindre effektive modeller, men giver mere varme end mange traditionelle modeller.

Murværk pejse

Traditionelle murværk pejs er attraktive, men ineffektivt. Disse anlæg kan tilføje betydelig værdi til dit hjem og give en behagelig omdrejningspunkt for et værelse men arbejde dårligt som en varmekilde. Tilføje en varmeveksler eller andre forbedringer kan øge en traditionel murværk pejs varme evne.

Rumford pejs

Rumford pejs er meget lavvandet pejse bygget efter en 1700-tals design. Disse murværk pejs er langt mere effektive end standard, men skal være bygget af en kvalificeret professionel, der driver omkostningerne ved en Rumford pejs op meget højere end en traditionel murværk pejs eller brændeovn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com