Typer af brændstof til gamle Coleman brændeovne

March 31

Coleman brændeovne er designet til camping. Den første Coleman komfur dukkede op i 1923. I dag gør Coleman en vifte af camping og backpacking brændeovne. Disse ovne er bærbare og bruges til madlavning udendørs og til opvarmning. Coleman ovne tilbyder en bred vifte af brændstof kilder, kilder, der har ændret sig over årtier. Som populariteten af camping fortsætter med at vokse, er ældre Coleman brændeovne stadig til rådighed til salg som brugt. Der er få vigtigste brændselskilder for disse ovne.

Alkohol og petroleum

Ifølge webstedet Coleman i 1940 ' erne begyndte virksomheden at fremstiller et gasblus, der kørte på alkohol eller petroleum. Alkohol er et flydende brændstof. Der er to typer af alkohol bruges til brændstof, methyl alkohol og landbrugsethanol. Methyl alkohol kommer fra træ produkter eller olie. Ethanol er fremstillet af en gæringsproces. Petroleum er også flydende brændstof. Ifølge energi Information Administration (EIA), en division af USA Department of Energy, er petroleum et "petroleumsether destillat, der bruges i til rumopvarmning, kokken komfurer, og vandvarmere og er velegnet til brug som en lyskilde når brændt i vægen-fed lamper."

Butan

Coleman company begyndte at bruge butan som et brændstof kilde i 1950 ' erne til sin single-brænder butan komfur "selv om det var en picnic, komfur, større end en ordbog, tung fordi det også afholdt to butan dunke, og det var pink," hedder Coleman hjemmeside. Butan er et gasformigt brændstof, men den er gemt som en væske. Det kommer fra raffinering af olie.

Propan

Den første Coleman komfur for at bruge propan blev fremstillet i 1969. Beholdere til at holde propan var meget tunge, så propan ikke var en god brændstof kilde til backpacking brændeovne som butan og alkohol var. Propan er magen til butan. Det er et gasformigt brændstof og kommer fra raffinering af olie. Propan er også kendt som LPG eller flaskegas. Ifølge VVM-Redegørelsen er propan en kulbrinte, en "farveløs paraffinske gas."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com