Typer af byggeri bud

May 25

Typer af byggeri bud

Type af byggeri bud bruges afhænger af projekttypen. Små projekter vil oftest kræve et engangsbeløb bud. Store kommunale projekter vil kigge efter en kostpris bud. Ejer og entreprenør skal arbejde sammen for at opdage slags byggeri bud, der passer til deres behov.

Engangsbeløb bud

Denne kontrakt giver kontrahenten til at anbringe en pris til det projekt, der omfatter materialer, arbejdskraft, profit og overhead. Engangsbeløb bud er undertiden så simpelt som, "Ophæve og erstatte vinyl i køkken, $2.000." Dette bud antages at entreprenøren vil flytte møbler og køleskab og erstatte molding ud over erstatte vinyl. Disse typer af antagelser bør afklares før undertegnelsen af kontrakten. Denne type aftaler kan forårsage problemer for kontrahenten og ejeren, hvis projektet løber ind i komplikationer. Eventuelle fejl i de oprindelige projektplaner vil forårsage kontrahenten forelægger ændring ordrer. Ændring af ordrer anses ændringsforslag til den oprindelige bud og ikke en del af de samlede omkostninger.

Design-Build bud

I dette bud, kontrahenten designer projektet og derefter bygger det. Gebyr for denne type aftaler er magen til det faste beløb bud. Design-build bud kræver at ejeren producerer en flytteforespørgsel. Dette dokument vil skitsere, hvad ejeren behov fra projektet. Dette omfatter alle projekt detaljerne, ydeevne forventninger og instruktioner. Mere almindeligt anvendt er design-bud-build kontrakten. Disse kontrakter kræver ejeren for at få et design og derefter give dette design til kontrahenten eller flere entreprenører til at byde.

Beregning af omkostninger Plus gebyr bud

Denne type af bud er også blevet kaldt et forsøg på tid og materialer. Beregning af omkostninger plus gebyr bud kræver ejer til at betale for faktiske udgifter til arbejdskraft og materialer. Kontrahenten tilføjer derefter en overskud afgift på toppen af disse faktiske omkostninger. Denne type af bud skal være meget detaljeret. De nøjagtige udgifter til materialer, herunder kvitteringer leveres af kontrahenten til ejeren. Ofte er disse typer af kontrakter åben. Ulempen til dette arrangement er, at ejeren ikke måske har et fast greb om de endelige omkostninger ved projektet fra begyndelsen. Klare definitioner af hvad der betragtes som sagsomkostninger, der vil holde samlede udgifter i skak. Før projektet starter, skal ejer og entreprenør acceptere at typer af arbejdskraft, der vil blive dækket som omkostninger, herunder faste omkostninger forbundet med kontrahentens business.

Garanteret-maksimal-pris bud

Denne type af tilbud sætter en fælles landbrugspolitik på de afholdte udgifter i et forsøg på omkostninger plus gebyr. Det garanterede maksimale pris bud favoriserer ejeren. Hvis projektet koster mere end den forventede maksimale, skal kontrahenten absorbere de ekstra omkostninger. Dette kan motivere en entreprenør til at arbejde mere effektivt.

Salgspris bud

Salgspris bud er mest almindeligt anvendt til store civile projekter, såsom vejbygning. I denne type af bud giver ejeren den type af mængder af materialer til at byde på. Entreprenøren derefter bud på en købspris på disse materialer. Efterhånden som projektet skrider frem, kan ændre mængden af materialer, men entreprenøren er forpligtet til det oprindelige bud pr. enhed er aftalt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com