Typer af Cocktail shakere

August 8

Typer af Cocktail shakere

Cocktails kan gøres med kun to ingredienser eller ved melding et udvalg af drikkevarer. Det vigtigste tilbehør til alle interesserede i at producere disse drikkevarer, men komplekse, de måtte være, er ofte en cocktail shaker. En cocktail shaker er en nødvendighed for enhver bar værd salt, og der er to vigtigste varianter.

Skomager

Skomager cocktail shaker - også kendt som den europæiske cocktail shaker--er som regel lavet af aluminium, selvom lejlighedsvis du se glas versioner. Det består af en stor beholder og en top, der ofte fordobler som en foranstaltning for ingredienser. Toppen har også en indbygget i si hvorigennem den færdige cocktail hældes. Når skomageren er rystet, er denne si omfattet af en fælles landbrugspolitik.

Boston

Boston cocktail shaker består af to koniske dele af nogenlunde samme størrelse, et glas og en metal--normalt aluminium. Ingredienserne hældes i glas beholderen over som metalstykket er placeret. Et hurtigt tryk på shaker sæler det og gør det muligt for dig at begynde at ryste. En anden hane bryder forseglingen og drikken er hældt fra glasset halvdelen af shaker, ofte gennem en hjælpeansatte håndholdte si, selvom nogle bartendere stamme af smalt adskiller de to halvdele og hælde drikken gennem den resulterende gap. En tredje type af cocktail shaker er den franske stil, som er stort set den samme som Boston, bortset fra begge dele er lavet af metal og en håndholdt si bruges altid.

Teknik

For begge hovedtyper af cocktail shaker er teknikken til at blande en cocktail den samme. Isterninger eller knust is går i første. Derefter er hver ingrediens tilføjet--de fleste mennesker bruger en foranstaltning (nogle gange kaldet en jigger) for dette, selvom erfarne cocktail-beslutningstagere kan gøre det af syne. Sæt toppen af shaker og ryst det mellem 10 og 20 sekunder. Hæld drikken over frisk is eller i et rent glas--is i en shaker bruges ikke som en del af drikken. Hvis opskriften kræver det, tilføje et sugerør og enhver garniturer, så nyd.

Ekstra

Ikke alle drikkevarer, der er klassificeret som cocktails er blandet i en cocktail shaker. Mange drinks, der bruger klart spiritus, såsom gin og vodka, som deres base ingrediens er rørte snarere end rystes for at forhindre drikken overskyet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com