Typer af containere til at indsamle regnvand til en have

September 6

Typer af containere til at indsamle regnvand til en have

Indsamle regnvand kan du til vand din have uden at øge din vandregning. Du kan indsamle over halv gallon af vand for hver tomme af nedbør per kvadratfod af dit hjems tag. En regn tønde giver dig mulighed at indsamle og opbevare regnvand, indtil du er klar til at bruge den. Næsten enhver vandtæt beholder gør en egnet regn tønde, selvom beholderen kan have brug for ændringen, før du kan sætte den til at bruge.

Trommer

Både metal og plastik trommer arbejde godt for regn tønder, selvom plast trommer er mindre tilbøjelige til at rust og buler. Bruge 55 - 75 gallon tromler, der er enten nye eller kun afholdt mad-grade elementer. Undgå trommer, der holdt kemikalier, såsom brændstof eller pesticider. Genanvendt trommer skal have et hul til tagrende downspout og et overløb ventil installeret inden du begynder regn samling. Der er også fremstillet tromme-stil regn tønder, der allerede har disse installeret, samt en studs for tilslutning af en haveslange.

Træ Tønder

Træ giver en mere æstetisk tiltalende valg end plastik, især hvis tønden skal placeres på en synlig område af værftet. Ofte, er træ ikke vand-stram nok til at gemme regnvand i en lang periode. Vådt træ er også mere tilbøjelige til at rådne. Mange træ Tønder kom med plast eller metal skær, der forhindrer vand fra siver gennem skoven, mens også beskytter træet mod vandskader.

Affaldsspande

Plast og metal skraldespande er et billigt alternativ til andre regn tønde muligheder, men de er ikke så robust som trommer og træ tønder. Indsamlede vand bør anvendes hurtigst muligt at forebygge stress på papirkurven. Brug kun robust, vellavet skraldespande, ellers kan de split under pres fra vandet inde. Holdbart plast og metal er at foretrække over tyndvæggede dåser.

Spande

Store plastikspande arbejde godt for at indsamle små mængder af regnvand, som fra toppen af en potting shed eller andre små struktur. Bruge 5 - 10 gallon spande med låg til regn vand samling. Bore altid og overløb hul i siden af spanden, som disse mindre beholder fylde hurtigt, selv i korte regn storme. Spande er billig og nem at transportere, så du kan opbevare vandet, indtil du har brug for det. Du kan erstatte spandene med en ny, som de udfylder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com