Typer af dekorative græs

June 18

Typer af dekorative græs

Dekorative græsser tilføje farve, tekstur og lyd til en landskab. I visse tema haver, som eng og indfødte, låne pyntegræsser ægthed. Enhver form for græs, om prydplanter eller græs, er let at vokse og de dekorative græsser er generelt lav vedligeholdelse. Nogle kræver mere vand end andre, men kun få har brug for gødning. I virkeligheden, er disse planter mere robuste uden overdreven kvælstof.

Nordlige hav havre

Hardy til amerikanske landbrugsministerium (USDA) zoner 4 til 9, nordlige hav havre er en flerårig græs med en opretstående vane, der vokser til 3 fod høje. Selv om det blomster om sommeren, bringer efteråret på sin bedste pynt egenskaber med bronze frø-hoveder, der eksisterer gennem vinteren. Bruge havet havre i en skov tema have, eller dyrke det for tørrede ordninger. Havet havre tolererer de fleste jord teksturer og foretrækker lyssky steder.

Springvand græs

Springvand græs er en flerårig favorit til de hjem landskab. Andre end at bruge det som en accent, er springvand græs så attraktive, at agerdyrkere med filtypenavnet University of Illinois foreslå plantning det som en modellen plante. Med en opretstående voksende vane, springvand græs blomster om sommeren og fortsætter i forskellige nuancer af lilla som sæsonen bærer på. I efteråret, det viser guld. Vokse din springvand græs i fuld sol og holde jorden fugtig. Springvand græs er hårdføre USDA zone 5.

Årlige skælven græs

Hvis du er på udkig efter en dekorativ græs til at tilføje tekstur til en have, overveje årlige skælven græs. Hardy til USDA zoner 5 til 8, årlige skælven græs er nem at dyrke fra frø, beplantet før den første frost eller efter sidst. Skælven græs er begunstiget af gartnere til frø hoveder, at dingle fra slanke stængler og rasler i vinden. Der er to typer af årlige skælven græs: Briza maxima og Briza mol. Maxima vokser til 3 fødder i højde og gør en fantastisk accent plante. Briza mindre er bedst dyrkes som et groundcover, vokser fra 6 til 12 inches i højden.

Ruby græs

Ruby græs er en årlig i USDA zoner under 9. Det blomstrer i sommeren med smukke lyserøde blomster, der bliver hvide, som de bliver ældre. For den bedste blomst produktion, vokse din ruby græs i fuld sol. Dyrket som en flerårig plante, klippe græsset på jorden, når det viser sig brune i efteråret. Forvent græs blive brune, indtil vejret varmes op igen og derefter det vil begynde sin vækstsæson, med frodige, blå-grønne blade.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com