Typer af Desk lamper

October 6

Typer af Desk lamper

Skriveborde og arbejde rum kræver en højere grad af lys end resten af et hjem på grund af den konstante brug af området for læsning, studier og arbejde. Sikre ordentlig belysning på dit skrivebord med en bordlampe. Tilgængelige i enhver type og størrelse tænkelige, der virkelig er en bordlampe til enhver smag og dekorative præference.

Clip-on Desk lamper

Hvis pladsen er et problem på dit skrivebord, er den sidste ting du ønsker en omfangsrig lampe at optage plads. Clip-on Skrivebordlamper er løsning til dit kontor. I stedet for sidder på skrivebordet, kommer denne lampe med en fjeder-hængslede pres klip, der fast holder lampen på plads på kanten af skrivebordet. Mens klip lamper holder tæt, når de placeres på et skrivebord, er de ikke beregnet til boliger med børn, der kan forsøge at trække lygten løs.

Justerbar-hals lamper

For en person, der foretrækker at ændre niveauet af lys på hendes skrivebord eller behov for konstant justere det til forskellige områder af bordet, er en justerbar-hals lampe en glimrende mulighed. Denne stil af bordlampe er udstyret med en vægtet base, så at den sidder fast på den pult overflade. Halsen er udstyret med flere hængsler eller endda en teleskopfunktion rygsøjlen at tillade ekstraordinære fleksibilitet.

Bankens lampe

Denne unmoving lampe er betød mere for æstetisk appel end faktiske anvendelse, selvom du kan vælge en tilstrækkelig effekt til lampe som belysning. Lampen selv er helt stationært og betød at sidde tilbage midt på en traditionel kontor skrivebord. Denne lampe er ikke beregnet til computerborde, som skærmen vil helt blokere lampens lys.

Wall-monteret lamper

For en travl hjem med nysgerrige kæledyr eller små børn, er det sikreste sted for lamper monteret på vægge eller loft. Dette er især tilfældet for et kontorområde, hvor børn er allerede draget til computere og printere. Vægmonteret lamper har en base, der er monteret med skruer direkte ind i væggen med enten drywall støtter eller i en stud. Disse lamper vil typisk have en fleksibel eller hængslede hals at tillade fri bevægelighed med lampen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com