Typer af Dial indikatorer

May 31

Typer af Dial indikatorer

Dial indikatorer er præcisionsinstrumenter måling anvendes til måling af justeringen af en maskine komponenter eller den generelle afvigelse af ethvert objekt fra en forventet standard. De er opkaldt efter deres uret-lignende ansigter, som består af numre arrangeret i en cirkel, der peger på en urskive. Flere forskellige typer af dial indikatorer findes, differentieret på grundlag af faktorer som størrelse, forbindelsesmetode og typen oplysninger præsenteret på deres ansigt.

Afbalanceret læsning Dial indikatorer

Afbalanceret læsning dial indikatorer er så navngivet for den måde, at oplysninger er arrangeret på skivens ansigt. Tallene er trykt på ansigtet af denne dial kører i to retninger, fra et nul i midten. Ofte, positive tal er udstyret til højre for nul og negative tal til venstre.

Kontinuerlig Dial indikatorer

Løbende nummererede dial indikatorer har ikke de to sæt numre featured på afbalanceret læsning dial indikatorer. Tallene for denne type af dial indikatorer køre i én retning uden at standse og uden nogen form for en adskillelse.

Tilbageførte afbalanceret Dial indikatorer

Tilbageførte afbalanceret dial indikatorer er navn, fordi de har de samme grundlæggende positive og negative vægte til hver side af et nul, men de positive tal er til venstre og negativt er til højre.

Tilbageførte kontinuerlig Dial indikatorer

Tilbageførte kontinuerlig, eller mod uret, dial indikatorer er de samme som kontinuerlig dial indikatorer bortset fra at numrene køre i den modsatte retning.

Test Dial indikatorer

Test dial indikatorer ser meget gerne et ur, undtagen med en nål til den ene side. De er helt indstillelig og kan være kalibreret til at måle enhver type af maskiner hvor der er brug for.

Stemplet Dial indikatorer

Stemplet dial indikatorer også har et ur ansigt, men er karakteriseret ved stemplerne monteret på en af deres sider. De kommer i både mekanisk og elektronisk designs. En fælles brug for stemplet dial indikatorer er at måle arbejde af injektion molding maskiner. Den mekanisme, der tillader denne type måleur at arbejde er en rack og pinion, som ændrer den lineær stak af stemplet i roterende bevægelse for skiven.

Løftestang Dial indikatorer

Løftestang type dial indikatorer er kendetegnet ved deres håndtaget og rul mekanismer, som forårsager stylus til at flytte. Denne type af dial indikatorer er mere kompakt og lettere at bruge end stemplet-type dial indikatorer og bruges derfor ofte.

Forbindelsesmetoder

Dial indikatorer kan også adskilles ved den måde, hvor de opretter forbindelse til den maskine, de måler. De mest almindelige måder, hvorpå et måleur forbinder er med brugen af en C-clamp eller en drejelig klemme. En drejelig klemme kan også bruges sammen med et Drejeligt indlæg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com