Typer af El-lamper

December 15

Typer af El-lamper

El-lamper kommer i to hovedtyper, som beskrevet på webstedet Neon-belysning: glødepærer og gas decharge. Du kan yderligere Underinddel gasudladningslamper elektrisk primært med hensyn til typen gas, der anvendes og den proces, hvorved disse gasser producere belysning. Derudover har gasudladningslamper forskelle med hensyn til typen pære eller globe som, igen, har relevans for den proces, hvorved lygten bruger elektrisk strøm til at producere belysning.

Glødepærer

Glødelamper bruge en pære, der indeholder en glødetråd, eller tynd ledning, fremstillet næsten udelukkende af wolfram og producere belysning gennem en proces af glødetrådens modstand mod den elektriske strøm, der løber igennem det, forårsager det varme til høj temperatur og i sidste ende producerer en "glød". Pærer i glødelamper kan også tjene en dekorativ funktion såvel som den praktiske funktion til at producere lys. Forskellige finish anvendes til pære giver varierende grader af diffusion for det lys, der afgives af den glødelampe pære.

Fluorescerende

Lysstofrør arbejde ved hjælp af gasser, som fosfor, indeholdt i fluorescerende lampe pære, der reagerer på elektriske nuværende passerer gennem pæren. Du skal betjene lysstofrør med pære i en vandret position; lysstofrør også tilbyde den bedste belysning ved temperaturer fra 20 grader til 30 grader C.

Halogen

Halogenglødelamper bruger også en verden fyldt med gas, i dette tilfælde typisk jod eller bromid, og du kan finde både kvarts halogen og wolfram halogenglødelamper. I tilfælde af en halogenlampe, når elektrisk strøm ophidser atomer af gas, atomer kemisk kombinere med omgivende atomer og i processen forårsage en glød fra en opvarmet glødetråd i verden.

Natrium Vapor

Natrium damp lamper, også ved hjælp af gasser som et middel til at producere belysning, bruge en bue rør lavet af Borat glas. Røret indeholder små mængder af neon og argon og producerer belysning gennem handling af elektroner på natrium stream, hvilket resulterer i lampen afgiver gult lys.

Kviksølv damp

Kviksølv damp lamper også bruge en bue tube, i dette tilfælde lavet af kvarts for at tillade overførsel af ultraviolet stråling. I en kviksølv vapor lampe indeholder arc tube kviksølv sammen med små mængder af krypton, neon og argon og arbejde gennem en proces, der involverer en forskel mellem interne og eksterne modstand til strømmen af elektrisk strøm. Kviksølv damp lamper producere en blå-grønne lys nuance.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com