Typer af elektriske ovne

September 27

Som flere og flere mennesker bliver fokuseret på at nedbringe deres varmeregning, og samtidig deres carbon footprint, de tendens til at tage et kig på typerne af elektriske ovne bruges i deres hjem. Standard varmluft elektrisk ovn kan være den billigste at købe og installere, men det er ikke nødvendigvis de mest energieffektive.

Varmluft

En varmluft ovn fungerer ved hjælp af en blæser til at blæse luft over en række varmelegemer og tvinger luften gennem kanalen arbejde i hvert rum i dit hjem. Mens dette er en af de mest almindelige typer af elektriske ovne, er det også en af de mindste energieffektive. Den varme luft køler som det passerer gennem kanalerne og slipper ud gennem utætheder i kanalen arbejde.

Olie-elektrisk

En olie-elektriske kombination ovn består af en olie ovn med elvarme elementer. De fleste af de varme krav er opfyldt med de standard elektriske varmelegemer, afhængige af oliefyr et supplement i meget koldt vejr.

Luft varmepumpe

En luft varmepumpe fungerer ved at fjerne varmen fra luften udenfor og pumpe det ind i dit hjem. Luften udenfor kan synes kold, men alle kold luft over absolutte nulpunkt indeholder varme. Effektiviteten af luft varmepumpe aftager udvendige luften temperatur falder, så de fleste af dem også omfatte en supplerende gas eller el-varmelegeme.

Jorden varmepumpe

En jord-varmepumpe fungerer på samme måde luft kilde varmepumpe, bortset fra at det trækker varme fra jorden eller grundvand. Da temperaturen underground er generelt mere stabile end luften, er denne type varmepumpe langt mere effektiv.

Termisk lagring

Elektriske termisk lagring ovnen har elvarme elementer indkapslet i keramisk mursten, der kan lagre store mængder af varme. Denne type ovn kan du bruge elektricitet under billigere off-peak timer til at generere og gemme varme til brug senere i myldretiden efterspørgsel når energiforbruget er dyrere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com