Typer af fedt tilløbsbassiner

March 6

Et fedt interceptor er en serie af beholdere til fælde fedtstoffer, olier og smørefedt, før de kan løbe ud i det offentlige kloaksystem og tilstoppe rørene. Fedt tilløbsbassiner findes oftest tilsluttet vasken eller opvaskemaskine i en restaurant eller andre høj-volumen kommerciel drift.

Funktion

Fedt tilløbsbassiner bruge to beholdere til separat tunge fedt og olier fra vandet. Spildevandet afledes til den første container, hvor det er tilladt at køle. Fedt størkner og flyder til toppen af beholderen. De resterende vand afløb ud gennem et hul i bunden. Når den når den anden container, forekommer den samme adskillelse proces til at trække eventuelle resterende rester, der har passeret den første container.

Typer

Den mest almindelige type af fedt interceptor bruger en lille tank for at holde det fedt, der fjernes fra spildevandet. Denne opsætning er installeret i afløbssystemet for en enkelt vask eller opvaskemaskine enhed. For kommercielle aktiviteter, kan en stor tank indbygges i jorden for at håndtere alle fedt bortskaffelsen for hele webstedet. Disse tanke er generelt lavet af stål, glasfiber eller beton og kan holde så meget som tusind gallon af fedt.

Størrelse

Kapacitet af en fedt interceptor måles i antallet af gallons af spildevand det kan behandle pr. minut. Den nationale VVS kode indeholder en tabel af fedt interceptor størrelser baseret på diameteren af afløbsrør, som det skal servicere. For eksempel, ville en vask med en 2-tommer afløbsrør kræve et fedt interceptor, der kan håndtere mindst 22-1/2 gallon per minut.

Betydning

Hvis fedt, fedt og olie får lov til at løbe ud i kloaksystemet, kan de tilstoppes rørene og få systemet til at bakke op. En svære tilstoppe kan endda føre til burst rør, oprettelse af dyre reparationer for det lokale forsyningsselskab. I dag, kræver de fleste byer i USA kommercielle køkkener at installere en form for acceptabel fedt interceptor at minimere disse hændelser.

Overvejelser

Bortskaffe fedtet fra en interceptor fælde kan være rodet og besværlige. Dette fører til mange restauranter at udskyde den ubehagelige opgave og så fedt interceptor sikkerhedskopiere og spill over i kloakledning. Tredjepartsleverandører kan indkaldes til at bortskaffe fedtet og rense ud interceptor's fælde. De fleste af selskaberne bortskaffelse forsøg på at genbruge så meget affald som muligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com