Typer af fejl fundet i kældre

February 25

Kældre er cool, mørke, ofte fugtige steder, der ikke normalt ser en masse af menneskelige trafik. Dette gør dem en fremragende levested for en lang række insekter, leddyr og andre hvirvelløse dyr. Mens disse væsener kan være ubehageligt at støde og er generelt betragtes som skadedyr, de fleste er ikke farlig eller tilbøjelige til at angribe hjemmet. Er købedygtig identificere fælles kælderen bugs kan hjælpe dig med at beslutte hvilke kræver kontrolforanstaltninger, og hvilke der kan stå alene.

Fårekyllinger

Fårekyllinger invadere almindeligt hjem, og et par arter vil selv leve og yngle i kældre. Skinnende sort felt fårekyllinger kommer ofte, når nat temperaturer falder i efteråret. Brunlig hus cricket også kommer ind under falder vejr, men kan leve i hjemmet hele året. Det kan beskadige lagrede stof, og foretrækker varme dele af kælderen. Kamel fårekyllinger, som er brunlig humpbacked insekter, foretrækker cool, fugtige steder og er en fælles kælder dweller, men sjældent gøre nogen skade. Skræmmende udseende muldvarp cricket også sommetider kommer indendørs, når dens underjordiske tunneler er oversvømmet, men normalt ikke bo.

Sowbugs og Pillbugs

Disse multi segmenterede væsner komme ind i kælder og første sal i et hjem via revner i vægge og fundament. De normalt bor i jorden uden for, og kommer i kun hvis kælderen er fugtig. Sowbugs er fladere og lys grå, mens pille bugs er mørk grå til sort, og i stand til at rulle ind i en stram kugle. Hverken typen af hvirvelløse skader til kælderen eller hjem.

Tusindben

Disse multi segmenteret, mange-benede skabninger er normalt brun eller sort, med glat, skinnende organer. I deres naturlige miljø foretrækker de rådnende blade strøelse og andre planterester. Ligesom sowbugs og pillbugs, tusindben har brug for et fugtigt miljø. Disse væsener er vegetarer, og kan leve i flere år. De er ikke giftige og skader ikke hjem, men kan findes omkring samleroer eller andre områder, hvor våd, organisk materiale kan ophobes.

Centipedes

Ofte forveksles med tusindben, centipedes har færre ben, lang antenne, og er kødædende. Disse skabninger sport giftige hugtænder, og nogle arter kan forårsage en smertefuld bid. Men de også holde befolkningerne i andre skadedyr bugs. Fjerne centipedes, hvis små børn eller kæledyr ofte din kælder. Ifølge University of Missouri, den fælles hus tusindben, en lys grå væsen med mange lange, flagrende ben, kan ikke bide mennesker og forbruger mange husstand skadedyr. Det bør overlades alene medmindre befolkningen præsenterer et irritationsmoment.

Edderkopper

Kældre giver et levested for mange forskellige typer af edderkopper: nogle harmløse, nogle positive og nogle giftige for mennesker. Fælles hus edderkopper og kælder edderkopper er hyppige, men uskadelige, kælderen beboere, der foretrækker fugtige og varme forhold. Wolf edderkopper kan leve i kældre med mange af fårekyllinger og andre byttedyr. Disse edderkopper er store og alarmerende udseende, men ikke-aggressive medmindre håndteres. Andre arter, herunder sort enke, brun eneboer og hobo spider, kan angribe sjældent forstyrret dele af kælderen. Hvis disse væsener bor i dit område, rotere din opbevaring regelmæssigt og holde tøj og legetøj i forseglede sække eller kasser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com