Typer af foråret pærer

February 8

Hvis du ønsker en eksplosion af farve lige efter sneen, så er falder tid at begynde planlægning og plantning. Butikkerne får deres foråret pærer i efteråret, signalering, er tiden kommet til at plante. Nogle af de mere populære pærer er crocus, hyacint, tulip og påskelilje. Lad os finde nogle, der ikke er så populære.

Blå stjerne Windflower

Den blå stjerne windflower er en lavtvoksende blomst med blomster, der ligner en daisy. De blomstrer i blå, pink eller hvid, og centrene er solrig gule. De er ikke virkelig pærer på alle, men rhyzomes. Når du køber eller modtager dem med posten, skal du nyde dem natten over før du plante dem. Den blå stjerne windflower er hårdfør i zone 6. Plant dem 2 til 3 inches dyb og 3 til 4 inches fra hinanden. Deres blomster ligner runde knapper omkring 2 inches lang med ingen ægte blade at gøre det. De blomstrer i farverne hvid, lyserød eller bi-farve af blå og hvid. De foretrækker en næringsrig jord og delvis skygge til at vokse i. Trods hvad deres navn antyder, hvis du beskytte dem mod vinden, de vil blomstre længere.

Glory-of-the-Snow

Glory-of-the-Snow tilhører familien lily og er hårdfør i zone 4. Bladene er mørkegrønne, og der er to blade per stængel. Blomsten er omkring en tomme over og ligner en stjerne form. De er blå med en hvid center og have omkring fem af dem i en klynge. De er en lille plante, der vokser mellem 3 og 6 inches i højden. De foretrækker almindelig jord, så længe det dræner godt. Disse tilføje en dejlig accent, hvis plantet under løvfældende buske. De vil formere sig på egen hånd, men det tager noget tid. De er hårdføre zone 4.

Ternet Lily

Fritillaria meleagris, almindeligvis kendt som ternet lily eller guinea-høne blomst, har blomster, der har en ternet mønster på ydersiden af blomsterblade. Blomsterne kommer i en vifte af farver, herunder creme, rose og Bourgogne. De blomstrer i det tidlige forår, og blomsterne ligner dem af en tulipan, kun de hænge op og ned. De vokser mellem 9 og 15 inches høj. Deres blade er få, men er en mørk grøn farve og vokse 3 til 6 inches lang. De foretrækker fugtig jord og gerne vokse i fuld sol eller en del skygge. Plante 4 til 6 inches dyb og den samme afstand. Når løvet modnes, kan du opdele denne plante. Den ternede lily er hårdføre zone 4.

Crown Imperial

Crown imperial er et andet medlem af familien fritillaria. De vokser næsten 3 fod i højden og ligner den orientalske lily. Ligesom lily, en stiv oprejst stilk holder blomsterne oprejst, og de har klynger af orange eller gule blomster. En TOT af løv beskytter disse blomster med god grund. Så smuk som denne plante ser ud, gør det op for det på den måde blomsterne dufter. Hvis du knuse blomster eller blade, vil de give off en skunk-lignende aroma, der frastøder mus og andre gnavere. Crown imperial er hårdføre zone 4.

Nectaroscordum Siculum

Nectaroscordum siculum er en fancy navn for sicilianske honning hvidløg, et medlem af Allium familien. Blomsterne vokser på toppen af en 3 - til 4-fods stilk og har klynger af små pink/lilla blomster. De ligner lidt støvbolde. Den blomstrende periode er slutningen af foråret eller forsommeren. Bladene er 18 inches lang og 2 til 4 inches lang. Hvis du knuse denne plantens blade, giver det off Allium duft. De ser bedst hvis plantet i grupper på fem til syv. Plante denne pære 6 til 8 inches dyb og 1 fod fra hinanden. Sicillian honning hvidløg er hårdfør til zoner 4. De foretrækker at blive plantet i fuld sol og veldrænet jord.

Sibirisk Squill

Sibirisk Squill eller Scilla siberica ligner græs, når du ser dem vokser. De vokser 6 inches lang og er ½ tomme bred. De har blå blomster, der ligner en klokke. En plante vil have mellem en og seks blomst stængler, og de har tre til fem klynger af blomster pr stilk. De nyder vokser i en sandet jord i fuld sol eller en del skygge. De giver et stænk af farve under løvfældende buske og træer eller endda så lille stænk af farve i hele din plæne. De vil formere sig over tid. Disse blomster er hårdføre zone 4.

Være forskellige

Hvis du tænker på forårsblomster, plante noget anderledes i år. Udforske pære bøger og være eventyrlysten. Du vil være misundt af kvarteret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com