Typer af garageporte

May 5

Garage døre kan være grundlæggende eller så omfattende som dit budget har råd til. Mange stilarter af garageporte afspejler arkitekturen i hjemmet. De er designet til at passe ind i den hjem design.

Gennemskåret

Disse døre er opdelt i sektioner vil bredden på døren. Sectionals kan åbnes manuelt eller med fjernbetjening. At have en kort indkørsel er ikke en ulempe, fordi døren ikke går ud over rammen.

Op og Over

Disse døre først svinge ud mod indkørsel, derefter op. De er parallelle til garage loft, når de er helt åben. Op-og-over døre kræver plads til at åbne og svinge og anbefales ikke til korte indkørsler.

Roller

En rulle døren er lavet af smalle aluminium strimler og ombrydes omkring en tromme ovenfor i døråbningen. Disse døre har en fjernbetjening, der kan betjenes fra inde i en bil. Et lys tændes i garagen når døren aktiveres. Disse døre er plads opsparere og arbejde godt for korte indkørsler.

Swing Hung

Swing-hængt døre betjene det samme som en typisk dør med hængsler. De er ikke egnet til korte indkørsler på grund af plads til at svinge åben døren.

Materialer

Døre kan være fremstillet af træ, stål, glasfiber eller aluminium. Nøje overvejelser skal gives til design, hvis døren vil vise som en væsentlig del af hjemmet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com