Typer af gennem væggen klimaanlæg

June 2

Typer af gennem væggen klimaanlæg

Gennem væggen klimaanlæg er alsidigt og praktisk valg, hvis du ikke har et vindue eller du ikke ønsker at en enhed hindre og forstyrrer dit vindue. Disse enheder leverer effektiv køling og nogle stilarter har tilstrækkelig kapacitet til at afkøle en hel hjem. Hvis du køber en ny enhed i stedet for at erstatte en enhed til et eksisterende hul i væggen, er det bedst at have enheden professionelt installeret.

Grundlæggende Wall Mount klimaanlæg

Grundlæggende wall mount klimaanlæg er stort set den samme som vindue versioner, der giver dig mulighed for at installere enheden i væggen. Ligesom deres vindue enhed "brødre", lufte de varme og fugtighed fra inde i værelserne til udendørs mens fans blæse og cirkulere kølig luft inde. Du kan snitte et hul ind i væggen, der er stor nok til at rumme væg air condition. Side panel "ærmer" Bered stykvægt for at holde det fra at falde. Nogle enheder også bruge parenteser monteret på ydervæg for yderligere support.

Slide-Out Chassis

Slide-out chassis klimaanlæg har indbygget ærme seler så enheden består af ét stykke. Disse væggen klimaanlæg har lufthuller, der ligner lameller på siderne og på ryggen, som udluftning og udstødning den varme luft udendørs. All-in-one konstruktion gør dem kan tilpasses til brug i vægge samt vinduer. Slide-out chassis klimaanlæg er mest hensigtsmæssige for tyndere vægge, ikke mere end 8 inches tyk.

Gennem væggen ærmer

Disse enheder er bygget til hårdere applikationer, såsom vægge, der er tykke og dem, der foretages af murværk materialer. Du kan fortælle en gennem væggen enhed ved udseendet af ærmerne og hvordan air conditionere ventilationskanaler udstødning. Ærme enheder har en udvendig grill vedhæftet fil og klimaanlægget ventilationskanaler fra den tilbage kun, hvor skub ud chassis enheder aftræk fra siderne og bagsiden. Gennem væggen ærmer er udvalgt til at passe specifikationerne for væggen og købes separat fra aircondition-enhed.

Pakket Terminal Air conditionere (PTAC)

PTAC enheder er oftest findes i kommercielle indstillinger såsom hoteller og kontorer, selv om de kan bruges i boliger samt. De er populære og praktiske valg, fordi de giver både køling og opvarmning i en selvstændig enhed. Kompressor pumper kølemiddel til cool spolerne inde i enheden, tegning ud varme og fugtighed fra rummet og udmattende det udendørs. Når funktionen varmen er tændt kompressoren vender sine procedurer og bruger kølevæske til at opvarme bredbånd og skubbe den varme luft ind i stuen i stedet for udluftning luften udendørs.

Ductless, mini Split Air condition

Fordelen ved ductless væggen klimaanlæg er, at du kan omgå den behov (og regning) af installere en rørledning system i vægge og gennemsøgning mellemrum. Dette gør dem gode valg når du ønsker magt på central aircondition. De kan køle det samme beløb af firkantede optagelser og "zones" eller forskellige værelser, inden for et hjem. Med en kompakt mini split system, er kompressor enhed opstaldet indendørs. Det ser meget gerne en stor indendørs klimaanlæg. Hvis du bruger en ductless system til at afkøle flere værelser og zoner, skal du ofte yderligere kompressorer. Kompressorer er forbundet til en udendørs kondensatoren, der ser ud og opfører sig som kondensatoren for en central klimaanlægget. Ductless mini split systemer kan monteres på en væg og endda på et loft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com