Typer af græs anvendes på lokale fodboldbaner

September 27

Typer af græs anvendes på lokale fodboldbaner

Fodbold er en skadelig sport til tørv græs. Når du vælger græs til en fodboldbane, skal du vælge dem, der kan tilpasses til det lokale miljø. Kentucky bluegrass, Svingel og flerårig rajgræs bruges i køligere klimaer, og Bermuda græs og zoysia græs bruges i varmere klimaer. Derudover i varmere klimaer er flerårig rajgræs overseeded i midten af efteråret at opnå en høj kvalitet tørv, mens Bermuda græs og zoysia græs er hvilende i køligere måneder.

Kentucky Bluegrass (Poa pratensis)

Kentucky bluegrass danner en tæt spadestik til fodboldbaner, da det spreder af jordstængler og havefræsere. Det er koldt tolerant. Nye skud form i foråret og sensommeren, hvilket gør en hård tørv til at modstå skader fodbold i sent falde og vinter. Det er koldt-hardy, soft-tekstureret og mørk grøn farve.

Svingel (Festuca longifolia)

Svingel er en meget kold tolerant, lav vedligeholdelse græs. Det vil tolerere jorde, der er sandstrand, sure og ufrugtbar. Dette er et godt valg til fodboldbaner når blandet med Kentucky bluegrass og flerårig rajgræs, da det har større skygge og tørke tolerance.

Rajgræs, flerårig (Lolium perenne)

Flerårig rajgræs er et godt valg til fodboldbaner, da det har en fin blød tekstur og den mørke grønne farve af Kentucky bluegrass. Det har også en massiv rootzone og veludviklet sod.

Bermuda græs (Cynodon dactylon)

Bermuda græs er meget tilpasningsdygtige til høj varme og tørke tolerant. Dette gør det en stor kandidat til fodbold tørv i varme klimaer. Det er hårdt og hurtigt voksende, hvilket gør det en meget populær græs for sport felter. Det danner en tyk sod i rootzone. Bermuda vil ikke tåle skygge og det går hvilende og browns i køligere vejr.

Zoysia græs (Zoysia arter)

Zoysia græs er ruhåret men fint tekstureret, hvilket gør det til en stor kandidat til fodboldbaner når kombineret med Bermuda græs. Zoysia græs er hårde og modstandsdygtige nok til at modstå den ru sport fodbold. Det vokser bedst i varme klimaer og går hvilende i køligt vejr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com