Typer af græs i staten Georgia

December 10

Typer af græs i staten Georgia

Georgien er i det sydøstlige USA, nærliggende Florida, og det er kendt for sin forskelligartede geografi, fra røde ler, sandede strande, strandenge, skove og bjerge. På grund af dens forskelligartede geografi findes en række græs typer i Georgien.

Nord

I nordlige områder af Georgien, kan du finde Svingel, som er en grov, hurtigtvoksende, lav vedligeholdelse græs. Denne græs er typisk til køligere klimaer. Kentucky bluegrass er også en nordlige græs, der vokser i kølige klimaer. Det er en tæt græs, der varierer i lys til mørke nuancer af grønt.

Syd

I det sydlige Georgien kan du finde centipede græs, St. Augustine græs og tæppe græs. Tæppe græs er en varme-sæson græs, der vokser godt i våd jord. Centipede græs er meget ligesom tæppe græs, men det kræver mindre vedligeholdelse, da det vokser kun 3 til 5 inches. Den vokser let sur jord og sandede områder. St. Augustine græs er også en tropisk klima græs, der vokser godt i sandstrande og laguner. Det er grove og mørkegrøn.

Alle områder

I alle områder af Georgien kan du finde bahiagrass, bermuda græs og zoysia græs. Bahiagrass vokser godt i varieret klima og er lav vedligeholdelse. Denne græs er færre insekter og sygdom problemer end de fleste græsser. Bermuda græs vokser i en bred vifte af varme klimaer og tilpasser sig godt til klimaet overgange. Zoysia græs er en kort, varmebestandige græs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com