Typer af granit tællere

May 26

Typer af granit tællere

Granit er en magmatisk rock, dannet af magma dybt nede i jorden. Granit får sin unikke look fra krystaller af kvarts, glimmer, feldspat og andre mineraler, der er fanget inden for rock. Hver brik er unik.Granit er et populært valg for bordplader på grund af sin rige, dybe farver og mange variationer. Det er en hård, holdbare sten, der kræver lidt vedligeholdelse.

Farver og finish

Der er mere end 1.000 varianter af granit farver og teksturer. Farver omfatter hvid, creme, pink, gul, rød, blå, grøn, grå og sort.Der er to typer af granit stilarter at overveje, når du vælger bordplader. "Ensartet" granit har det samme mønster hele hvert stykke. "Broget" granit har vener, der varierer fra stykke til stykke. De er attraktive, men venerne gør det mere vanskeligt at matche sektioner.Du kan vælge mellem en flad finish, som er helt glat, men mere åbne over for pletter, eller en poleret finish, som er blankere og mere holdbare.

Granit lagersteder

Det er svært at vælge granit fra et lille udsnit. Farver kan variere inden for store stykker. Og en farve, der ser attraktive i en fire-tommer prøve kan være overvældende i en seks-fods bordplade. Din bedste chance er at besøge en granit lageret, hvor du kan se store plader. Overveje at bringe prøver af din gulvbelægning, maling og kabinetter med dig.Når du vælger din granit, bede om at se fire eller fem plader til sammenligning. Hver er unikt, og selv om den generelle farve kan være det samme, kan du foretrækker et mønster variation til den anden.

Omkostninger

Granit spænder fra $30 til $300 per kvadratfod og op. Det vil variere alt efter firkant længde, antallet af udskæringer og lønomkostninger, og du skal også faktor i kantning og backsplash stykker. Husk, at mens granitten ikke kan have en garanti, der er placeret på det, din VVS-installatør kan garanti installationen.

Pleje

På daglig basis, blot tør du ned granit med køkkenrulle og sæbevand. Brug aldrig slibende rengøringsmidler.En gang om året, bruge en gennemtrængende sealer for at opretholde finish.Lad ikke fødevarer med højt syre indhold, ligesom citronsaft eller eddike, forblive på diskens overflade i længere tid. Syrer kan mar finish.

Hvad med radon?

Da granit er en naturligt forekommende vulkanske sten, kan det indeholde koncentrationer af uran, der producerer radongas. Ifølge Miljøstyrelsen, dog er der ikke nok data "til at konkludere, at former for granit almindeligt anvendt i bordplader væsentligt forøger indendørs radon niveauer. Nogle granit kan udsender gammastråling over typiske baggrundsværdier. Mens strålingsniveauer ikke er typisk høje, kan måling af specifikke prøver afsløre højere end forventede niveauer på sag-til-sag basis."Hvis du er bekymret for hævet radon niveauer, kan du købe en in-home testkit på sælge en detail gemmer nemlig omkring $25. Hvis niveauet radon er høj (4 pCi/L luft eller højere), gå til www.epa.gov/radon/radontest.html for at få hjælp. Webstedet også fortæller dig hvor man kan finde kits.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com