Typer af gule Tusindfryd med sort Centre

November 15

Typer af gule Tusindfryd med sort Centre

Vælge, hvilke typer af blomster til at plante i din have og plænen kan være en vanskelig opgave. En måde at indsnævre dine muligheder at vælge fra er at vælge en slags blomst du ønsker og vælg et farveskema. Der er 20.000 arter af tusindfryd, hvoraf nogle har gule kronblade og sort Centre.

Sortøjede Susans

Sortøjede susans er en almindelig type af daisy, som du kan ofte finde i åben skov og langs vejsider. De er alsidige og hårdføre planter, der kan tilpasse sig mange niveauer af vand og mange typer af jord. I virkeligheden, skubbe de ofte andre planter ud af et område. Blomsten kan vokse over 3 fod høj og de har 6 tommer lange grønne blade. Blomsterne selv er 3 inches tværs. Planten kun lever for to år før det dør, selv om det er en frodig selvstændig såmaskine.

Gerbera Tusindfryd

Gerbera Bellis er en lys, populære type af blomsten, der kommer i forskellige farver. Visse stammer har Kanariefugl gul kronblade med mørk sort Centre. Anlægget har en mellemlang eller lys grøn, tyk stilk med tykke blade på det. Blomsten er 3 til 5 inches i diameter. Blomsten vokser godt, når det har delvis sollys.

Afrikanske Tusindfryd

Afrikanske Tusindfryd opstod i Sydafrika og almindeligt vokse i varmt og tørt klima. Blomstrer er en bred vifte af nuancer af gul med sort Centre. Blomstrer er 2 til 4 inches i diameter. Blomsterne vokse 4 til 12 inches høj. Blade på planten er medium grøn til grå grøn med busket blade.

Coreopsis

Coreopsis er en anden type af gul daisy, der undertiden omtales som en tickseed. Ligesom susan black-eyed coreopsis er hårdfør som de vokser langs vejsider og i felter. Blomsten har lyse gule blade med en sort eller mørk brun center. Det er statens blomsten af Florida.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com