Typer af gulvbelægning til bad & køkken

November 16

Når du remodeling køkken eller badeværelse, er din gulvbelægning valg vigtigt. Det skal være funktionelle samt stilfulde. Disse værelser har unikke udfordringer, når du søger efter en passende materiale. De er stærkt trafikerede områder, der har masser af fugt. Af disse grunde anbefales visse typer af gulve frem for andre. Det er ikke svært at shopping for den bedste løsning. Der er en bred vifte af gulvbelægninger rådighed, der fungerer godt i disse værelser.

Vinyl

Sheet vinyl eller vinyl fliser er en økonomisk gulvbelægning valg til køkkener og badeværelser. Mange mennesker vælger vinyl fordi fastsaettelse af det er et projekt, du kan gøre selv, uden at skulle hyre nogen til at hjælpe. Der findes hundredvis af mønstre, farver og typografier. Vinyl er også pletten og scuff resistente, samt let at vedligeholde med regelmæssig vask.

Keramiske fliser

Der er en række fliser, som du kan vælge fra der er passende for et badeværelse eller køkken. Keramiske fliser er meget populære, fordi det er budget-venlige, men ser rige. Forskellige teksturer, størrelser og farver er bredt tilgængelige, så du kan tilpasse udseendet af dine gulve. Tonede grouts er tilgængelige til at udvide yderligere muligheder for at oprette din egen brugerdefinerede gulv design.

Sten

Smukt stengulv kan forbedre et badeværelse eller køkken med deres luksuriøse udseende. Marmor, granit og kalksten er et par typer af sten, der almindeligvis anvendes til gulve. Stengulve er i den høje ende af pris skalaen og omkostningerne betydeligt mere end andre muligheder, men de slid godt og kan vare i lang tid før de skal udskiftes. Når man overvejer stengulv, bør du være sikker på at tænke grundigt over det rum, hvor det vil blive installeret. Sten tendens til at være glatte, især når de er våde. Der er dog naturligt tekstureret sten, der er mere velegnede til et badeværelsesgulv. Sten kan også være sandblæst for at skabe tekstur.

Laminat

Træ laminatgulve ligner hårdttræ, men kan være billigere. Det er et bedre valg end hårdttræ for områder, der har en masse fugt, som køkkener og badeværelser. I modsætning til trægulv, Laminat Gulvbelægning modstår svind og hævelse forårsaget af fugt. Det er også slidstærk og ridsefri. Bunden af Laminatgulv er lavet af træflis. Det andet lag er en særlig type papir, der indeholder harpiks. Dette papir er designet til at ligne uanset hvilken type af træ passer til din indretning, såsom kirsebær eller eg. Det øverste lag er et beskyttende lag kaldet "slidlag." Det er et klart frakke af melamin, der modstår vand og pletter. Det giver laminatgulve dens holdbarhed. Mange mennesker vælger for at installere laminat gulve af selv, men for en høj-fugt område som et badeværelse, der kan være særlige installationsprocedurer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com