Typer af gulvbelægning til betongulve

September 24

Betonfliser er en meget almindelig type gulv til boligen i dag og har været gennem historien. Betongulve er meget alsidig og kan være beklædt med temmelig meget finish eller gulvbelægning materiale. Følgende materialer kan nemt tilføjes til enhver betongulv, forlader valg at hvad du er mest komfortabel med, og selvfølgelig villige til at betale for.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er et meget populært valg af gulve i boliger i dag. Disse fliser kommer i mange forskellige størrelser, farver, former og teksturer. Lavet af naturlige produkter, keramiske fliser tilbyder en miljøvenlig indstilling, der er holdbare, brand - og vandafvisende og let at pleje. Denne indstilling af Gulvbelægning kan spænder overalt fra $1 til $20 per kvadratfod tile type og finish.

Tæppe

Tæppet er en omkostningseffektiv måde at afslutte et gulv og kan komme i uendelige kombinationer af teksturer, mønstre og farver. På grund af tekstur og de materialer de er lavet af, tilbyder tæppe den akustiske fordel af beroligende støj i et space. Nye teknologier har kunnet gøre tæpper, blødere og smudsafvisende. Den gennemsnitlige pris for tæppe er omkring $2 per kvadratfod, men kan nemt gå derfra, afhængigt af producenten og tæppe type.

Trægulve og laminat

Trægulve som eg og ahorn har været brugt i boliger i århundreder. Denne type af gulvbelægning normalt kommer i smalle fjer og not planker, og har været for nylig tilbudt med en vandtæt prefinish. Til en gennemsnitlig pris på $3 per kvadratfod eller mere, laminat gulve er vokset i popularitet blandt boligejere. Laminat gulve er bygget med en fiber kerne og et print og tekstur lag beklædt med melamin at efterligne virkelige hårdttræ. Denne type af gulvbelægning normalt gennemsnit omkring $2 per kvadratfod.

Bambus og kork

Som en hurtigt voksende, vedvarende ressource med vækst priser op til 12 inches per dag, tilbyder bambus et miljøvenligt alternativ til trægulve. Denne gulvbelægning kommer i planker svarende til hårdttræ, men kan laves med kerner kommer i enten lodret eller vandret retninger. Miljøvenligheden kommer til en gennemsnitlig pris af $4 til $8 per kvadratfod. Korkgulve er en anden vedvarende ressource, der tilbyder en række fordele: skimmel og meldug-resistente, naturlig lyd og temperatur isolering og tilbydes i flere colorations. På så lidt som $1 per kvadratfod er dette en værdifuld indstilling til ethvert gulv.

Vinyl

Vinylgulve tilbyder en bredere vifte af farver og mønstre end nogen anden gulvbelægning form. I dag, kan vinylgulve kopiere udseendet og tekstur af fliser, sten og træ. Denne type af gulve kommer i enten strimler eller fliser i forskellige størrelser og kan koste et gennemsnit på $2 per kvadratfod. Der er højere end vinyl gulv producenter, der producerer gulvbelægning, plet-, scratch - og rivefast, men disse kommer på hurtigt stigende priser.

Færdige beton

Ved hjælp af den nøgne beton som en færdig gulv har vundet popularitet i nyere historie. Denne metode kan tilbyde en industriel eller rustik kvalitet til den rigtige miljø. Farvning og polering af nøgne beton tager væk nogen bekymringer af revet gulvtæppet eller revnede fliser; en revne i beton vil kun tilføje til den rustikke karakter, der er beregnet til at blive opnået. Selv om efterbehandling beton ser ud som om det skal være billigt, kan det gennemsnit omkring $2 per kvadratfod efter labor omkostninger.

Sten

Sten er eventuelt den ældste metode til gulvet efterbehandling. Type af sten mest almindeligt anvendte er flise, og kan komme i naturlig form eller forud skårne-lignende fliser. Dette er vokset til at være mindre populære over tid, men bruges stadig af specifikke former for arkitektur. Når stenen er forseglet, det er smudsafvisende, og er naturligvis meget stærk og holdbar. Sten til gulvet kan gennemsnit på så lidt som $2 per square foot, men kan gå derfra afhængigt af stenen og snit.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com