Typer af gulvbelægning til trapper

October 17

Typer af gulvbelægning til trapper

I dag er der hundredvis af muligheder for gulvbelægning, herunder trappe gulvbelægning. Fra træ og dets doppelganger laminat til tæpper og keramiske fliser, mulighederne er mange. Don Vandervort af Hometips.com antyder, at før du vælger en du tænke over hvordan området vil blive brugt. Er det høj-trafik? Tilbøjelige til spild? Synlig eller skjult fra Gæster? Områdets anvendelse vil hjælpe dig med at bestemme ret gulvbelægning valg.

Træ

Naturlige trægulve er et smukt valg for trapper og andre områder i dit hjem. Det kan trimmes til at passe dine behov nemt. Det øger ofte et hjems værdi. I dag, er der øko-venlige muligheder såsom bambus, der også vil reducere dit kulstof-fodaftryk mens ser stor. Og hvis du skader gulve, træ kan typisk slibes og restained flere gange før skulle udskiftes, forlænger dit gulv. Du kan endda male et trægulv for at efterligne en trappe runner eller andre design. Dette gamle hus tilbyder informativ online tutorials.

Træ Look

Ofte omtales som laminat eller forarbejdet træ, er træ-look gulvbelægning muligheder en solid, økonomisk valg for trappen. De fleste af disse produkter tager en high-definition billede af en ønsket træsort---såsom Birk, eg eller bambus--- og derefter forsegle det nedenunder en klar laminat belægning til at producere en træ look til en meget lavere pris end råvaren. Som træ, kan dette trimmet og udstyret til at matche din trappe behov. Men hvis du beskadige gulvet, det kan ikke være slebet og restained men skal i stedet være erstattet.

Tæppe

Tæppet er nemt at installere og relativt holdbart hvis du vælger den rigtige type, plus det er forsvarlig absorberende. En tætvævet Berber tæppe er et godt valg for dette befærdet område. Det kræver mere omfattende og regelmæssig rengøring end træ, laminat eller keramiske fliser, men. Hvis du har kæledyr eller familiemedlemmer med allergi, kan dette ikke være det bedste valg, som pet hår, skæl og støv tendens til at samles i fibrene og holde sig til slidbaner.

Keramiske fliser

Fliser kan være kompliceret at installere på trappen, men det kan gøres. En god mulighed, hvis du bor i et varmt klima, keramiske fliser er kølig at røre og let at rengøre. Hvis du har en pool eller bruge trappen umiddelbart efter at være udendørs, er rydde op i sand og andet snavs let. Fliser kan også øge værdien af dit hjem. Medmindre du har en masse ekspertise, anbefales en professionel installatør.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com