Typer af gulvbelægninger du kan bruge i et mobilhome

May 23

Du kan sætte mange af de samme Gulvbelægning i et mobilhome, som du kan i din gennemsnitlige stationære hjem. Nogle mindre fleksible gulvbelægning muligheder såsom keramik kan kræver styrkelse af spånplade gulve med krydsfiner og cement board, før det kan installeres, og i nogle tilfælde tæppet har skal skæres væk fra væggene i et mobilhome, før nye gulve kan lægges med en simpel trim. Hvis du er i tvivl, er det bedst at kontakte en professionel til at finde ud af, hvad du skal gøre for at prep område korrekt for din nye gulvbelægning.

Hvis du planlægger at dække gulve af mange værelser i dit mobilhome på én gang, kan du overveje at bruge forskellige typer af materialer til at skabe noget dybde i dit hjem. For eksempel kan du overveje at bruge fliser i badeværelset, laminat i køkkenet og tæpper i stue og soveværelser.

Tæppe

Kvalitet tæppe, der er installeret korrekt kan vare mere end 15 år før det skal udskiftes, så længe du tager sig af den. Du kan finde tæppe fremstillet af forskellige fibre såsom akryl, uld, polyester og polyamid. Du kan også finde både lange og korte tæppe længder der passer til dit værelse behov.

Tæppe generelt kommer i en regnbue af farver med et prisinterval, der varierer fra omkring $1 per kvadratfod til mere end $15 per kvadratfod. Tæppe kan blive plettet og snavs kan bosætte sig i fibrene, så støvsugning og damp rengøring på en regelmæssig basis er nødvendig.

Hårdttræ

Trægulve kan rumme op til udslip bedre end andre gulvbelægning muligheder som tæppe, men det er modtagelige for rifter og ar med kraftig brug. De fleste hårdttræ Gulvbelægning er farves til en farve efter eget valg, men nogle mennesker foretrækker at male deres trægulve med værelse-matchende farver. Hårdttræ gulvbelægning spænder i pris fra ca $10 til mere end $20 per kvadratfod.

Laminat

Laminat gulve er en af de mest overkommelige muligheder på markedet samt en af de nemmeste at rengøre. Spildte drikkevarer og mad kan nemt tørres væk uden at forlade beviser. De fleste laminat gulve er lavet til at ligne træ med forskellige mønstre og farver at vælge imellem. Priser kan variere fra ca $2 til $10 per kvadratfod.

Flise

Fliser er en anden nem at rengøre gulve option great for boliger, der ser en masse mund trafik. Fra plain fliser til at udarbejde mønstre og farver, er der noget egnet til alle rum i huset. Mens tidskrævende, kan de nemt installeres af én person hvis nødvendigt. Du kan forvente at betale overalt fra ca $1 til $10 per kvadratfod.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com