Typer af gulve fliser og fordele

April 18

Typer af gulve fliser og fordele

Hver af gulvbelægning flise typer tilbyder fordele og ulemper. Med en god forståelse af gulvbelægning flise fordele for hver type af hjem indstilling, kan du nemt vælge den bedste gulv fliser at installere. Næsten alle gulvbelægning flise typer tilbyder en række forskellige farver og størrelser, og mange af værelserne har forskellige teksturer for at gøre den gulvet mere skridsikkert.

Keramik

Keramiske fliser lavet af ler, mineraler og vand presses sammen tjener som et slidstærkt gulv overflade. Fliser kan have farve tilføjet under den første og eneste ovn fyring, eller farve og glasur gå før en anden tur gennem varmen fra ovnen. Single-fyret flise er mere modstandsdygtigt overfor brud, mens dobbelt-fyret keramiske fliser har en overflade, der er resistente over for pletter og ridser. Keramiske fliser er brand-resistente, og de udsender ikke giftige dampe. De gør et godt valg for badeværelse, køkken og vaskeri værelse etager på grund af deres vandtæthed. De er også nemme at rengøre og desinficere. Du kan installere dem på solrige steder uden sol fading dem. Ligesom alle flise gulve, har keramiske fliser en slid bedømmelse baseret på deres hårdhed. Vælge fliser med en passende slid rating for det rum, hvor du planlægger at installere dem.

Porcelæn

Porcelæn fliser er tættere og hårdere end keramiske fliser, så de er et bedre valg for områder af dit hjem med tung trafik. De har mindre ler i deres sammensætning og flere feldspat, som er et mineral. Disse fliser er vand-, plet - og ridsefri. Fordi de er hårdere end keramiske fliser, kan du indstille tunge genstande, såsom køleskab, på dem uden at fliserne revner. Stilarter og farver i porcelæn fliser kan efterligne udseendet af natursten, terra cotta, træ og metal. Denne ikke-porøst materiale behøver ikke nogen særlig fangere beskytte det, og det er let at vedligeholde.

Natursten

Naturlige sten valg omfatter marmor, travertin, kalksten, skifer og granit. Hver sten stil fås i mange farver, er holdbart og har mulighed for en glat, mat eller ru finish. Natursten er resistente over for allergener og bakterier. Afhængigt af sten skal du afslutte overfladen med en beskyttende sealer at nå fuld beskyttelse mod vand og plet skader.

Terracotta

Terracottafliser giver en varm atmosfære til et værelse. Mens de føles blødere fode end nogle andre fliser, er de holdbare. Under installationen og med jævne mellemrum efter at holde dem fra farvning, skal du forsegle deres overflade. Disse fliser er vandafvisende, og de er også allergen - og bakterier-resistente. Dette gør dem et godt valg til køkkener og badeværelser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com